Maisdoolhof

Van begin augustus tot en met de herfstvakantie vind je bij Steck een gratis maïsdoolhof waar jong en oud speuren, ontdekken en (ver)dwalen. Hier gaan mensen uit Utrecht en Overvecht op zoek naar de missende stukjes van een puzzel, een prachtige uitkijktoren en, natuurlijk: de uitgang! Het maïs groeit elke week nog verder, zodat het doolhof steeds een beetje verandert en ook tijdens je tweede of derde bezoek nog spannend voelt. In de herfst beginnen de planten een beetje te kleuren, tot ze uiteindelijk omvallen. Zo gaat dat met maisplanten. 

 

Het Maisdoolhof is nog tot en met de herfstvakantie open. In deze vakantieweek (26 okt-3 nov) is het doolhof ook nog eens in Halloweenthema! Met twee echte griezelavonden voor jong en oud op 29 en 31 oktober. Hier lees je er meer over!

Gratis toegankelijk

 

Het maïsdoolhof is gratis voor Vrienden van Steck. Ben je nog geen Vriend? Geen probleem: je kunt je hier gratis aanmelden, of bij Steck als je naar het maïsdoolhof gaat. Als Vriend van Steck krijg je ook nog eens allerlei extra voordelen bij Steck. Vriend worden is gratis.

 

 

Popcorn en limonade

 

Heb je de uitgang ontdekt? Dan heb je misschien een lekkere trek gekregen. En wat past er nu beter bij een maïsdoolhof dan popcorn? Alle jonge speurders worden getrakteerd op een zakje verse popcorn en een glas limonade bij tuincafé Noordertuin. Hier kun je ook terecht voor de lekkerste taarten, lunches, koffie, thee en nog veel meer.

 

Meer info

 

Wil je de hoogte blijven van nieuws over het maïsdoolhof ? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of houd onze Instagram in de gaten! Bekijk ook eens de rest van het programma van Steck; er is nog veel meer te doen.

Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?