Retourbeleid

Het liefst maken we je natuurlijk het liefst in één keer blij met je aankoop, maar ook als je niet tevreden bent staan we voor je klaar. Onze retourvoorwaarden lees je hieronder.

Kersenboom wordt gesnoeid bij tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht

Aankopen in onze winkel retourneren

Onbeschadigde en ongebruikte aankopen in onze winkel kunnen worden geruild of geretourneerd binnen 14 dagen na aankoop, met de originele kassabon. Let wel op: planten en aankopen uit de koopjeshoek zijn uitgezonderd en mogen niet geretourneerd worden.

Online aankopen retourneren

Ben je toch niet tevreden over je online aankoop? En voldoet je retour aan de retourvoorwaarden? Dan storten wij de orderwaarde zo snel mogelijk terug op je rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden online aankopen

1. De retour wordt binnen 14 dagen na de bezorgdatum aangevraagd via de e-mail of het contactformulier onder aan deze retourpagina.
2. De producten die geretourneerd worden zijn in oorspronkelijke staat.
3. Het product wordt voor retourzending goed verpakt
4. De retourzending dient te worden verstuurd met PostNL, of tijdens onze openingstijden in de winkel te worden afgegeven. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Met de Track & Trace code hou je zelf de status van de verzending in de gaten.

Tuinplant snoeien bij tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht

Zo kun je je online aankoop retourneren:

1. Stuur een e-mail naar webshop@steckutrecht.nl met in het onderwerp je ordernummer en in het bericht je ordernummer, het product dat je wilt retourneren en de reden van je retour.
2. Je ontvangt van ons bericht met een bevestiging en het retouradres.
3. Je verpakt het product/de producten die je wilt retouren. Hiervoor kan je de oorspronkelijke verpakking opnieuw gebruiken.
4. Je verstuurt het pakket met PostNL naar ons retouradres. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Als je het product liever zelf naar onze winkel brengt mag dat natuurlijk ook.
5. Zodra we je retourzending hebben ontvangen controleren wij of deze voldoet aan onze retourvoorwaarden. 
6. Als alles goed is verlopen maken we het verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen aan je over.