Steck voor bedrijven

Nieuwe planten nodig voor je kantoor? Duurzame relatiegeschenken? Of zoek je een bijzondere vergaderplek met een fantastische catering? Misschien zelfs met een groene workshop erbij? Ook voor bedrijven en organisaties heeft Steck van alles te bieden. Kijk maar!

Planten op kantoor

Wil je je kantoor vergroenen, dan denken we graag mee over hoe je dat het beste aanpakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 5 oersterke planten? Die kunnen behoorlijk goed tegen een stootje! Meer groen op kantoor is altijd een goed idee. Diverse onderzoeken wijzen uit dat mensen zich prettiger voelen in een groene omgeving. Planten zorgen zelfs voor minder ziekteverzuim. 

Wil je meer informatie over planten voor op je kantoor? Of een grotere hoeveelheid bestellen? Mail of bel ons gerust.

Dracaena palm als kamerplant op een kantoor in Utrecht
Cadeaupakketten met duurzame en lokale producten in de winkel van Steck in Utrecht Overvecht

Duurzame relatiegeschenken

Is duurzaamheid een belangrijk thema in je organisatie? Dan denken denk je misschien ook wel aan duurzame relatiegeschenken. Bij Steck vind je planten en accessoires van diverse biologische leveranciers. En in Oogst, onze duurzame giftshop, heb je ruime keuze uit lekkere streekproducten en cadeaus van lokale makers. De medewerkers van Oogst denken graag mee over een mooi samengesteld pakket!

Vergaderen in het groen

Brainstormen in een aantrekkelijke omgeving of een nieuwe strategie uitzetten met een klein groepje? Of gewoon gezellig samenwerken met een collega: ons tuincafé Noordertuin biedt allerlei mogelijkheden! Zo is daar een intiem buitenhuisje voor 2 tot 8 personen, of het Tuinhuis voor 6 tot 35 personen. Die laatste kan gecombineerd worden met een gedeelte van het tuincafé. Zo kun je tot wel 100 mensen kwijt voor een presentatie. Natuurlijk kun je ook gewoon met een collega in het café zitten. Wat je ook kiest, alle opties komen met de heerlijke gerechten en dranken van Noordertuin. Met duurzame en seizoensgebonden producten uit de omgeving.

Op een informatieavond bekijken mensen een presentatie over de toekomstplannen van Steck
Workshop oesterzammen kweken op koffiedik bij De Clique, op het terrein van Steck in Utrecht Overvecht

Workshops & activiteiten

Heb je iets te vieren met je team? Of wil je een brainstormsessie uitbreiden met een leuke activiteit? Noordertuin biedt ook groene workshops voor groepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop groenten inleggen en fermenteren? Of leer een mooi boeket maken met bloemen uit Pluktuin Glitter Gladiool (alleen in de zomer). Ook interessant: een inspiratieworkshop over circulaire economie met een rondleiding bij De Clique op ons terrein.