Vogelcursus

Na deze workshop kun je eindelijk een naam geven aan al die vreemde vogels in je achtertuin. We starten de workshop met een presentatie waarin we jullie de beginselen uitleggen om vervolgens de opgedane kennis meteen toe te passen!

Workshop – Cyanotype (blauwdrukken)

Cyanotype is een fotografisch proces waarbij na ontwikkeling een pruissisch-blauwe afdruk ontstaat. Met behulp van gedroogde bladeren en bloemen van veel verschillende planten, en ook met kant, veren, en negatieven van vogels, katten of andere dieren maak je een compositie op lichtgevoelig papier.

Workshop – Plantenhanger maken

Je leert tijdens de workshop een aantal basisknopen van macramé en vervolgens kun je aan de slag om 'm precies naar wens te maken. Kies een leuke kleur, zoek een mooie bijpassende pot en vervolgens zorgen we ervoor dat de plantenhanger hier precies omheen past. Zo hoef je bij thuiskomst alleen nog maar een plekje ... Meer lezen

Workshop – Monodrukken

Bij monodrukken maak je afbeeldingen direct op een inktplaat, dit drukken we vervolgens af met behulp van een pers. Hierdoor zal elke afdruk uniek zijn. Experimenteren staat hier echt centraal en zorgt voor veel plezier en flow. In deze workshop maak je vele originele prints die de show zullen stellen in je huis.

Workshop – Vogelhuisje branden

Tijdens deze workshop leer je houtbranden. Zo ga je naar huis met een mooie toevoeging aan eigen tuin of een persoonlijk cadeau. Dit is een workshop waar ook de vogels in de tuin gelukkig van worden.