Vegetarisch lunchen in Utrecht bij tuincafé Noordertuin

Lekker vegetarisch lunchen, ontbijten of borrelen in Utrecht? Op het menu van tuincafé Noordertuin vind je heerlijke gerechten met seizoensproducten van lokale leveranciers en ondernemers. Goed eten hoeft namelijk niet van ver te komen. 

Vegetarische seizoensproducten van eigen bodem

Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem. De ingrediënten in je soep, op je broodje of worden zo dichtbij mogelijk gehaald. De eetbare bloemen uit pluktuin Glitter Gladiool,  groenten uit De Voedseltuin en oesterzwammen van De Clique kan je zelfs op het terrein van Steck zien groeien!

Lunchen met koffie gebrand in Utrecht

De koffie bij je lunch komt van Nordkapp Coffee. De bonen van deze branderij uit Utrecht zorgen voor een heerlijke espresso, cappuccino of flat white. Nordkapp brandt hun bonen namelijk perfect op smaak in Kanaleneiland. Uiteraard is er ook keuze uit verschillende soorten melk.

Speelhoek voor kinderen

Noordertuin is een fijne plek voor jong en oud. In de speelhoek vind je spelletjes, kinderboeken en ander speelgoed. Als het warmer weer is ontdek je buiten van alles in de buitenspeeltuin en tussen juni en oktober ga je natuurlijk op speurtocht in ons gratis maïsdoolhof!

Speelhoek van tuincafé Noordertuin in Steck Utrecht

Vergaderen in het groen

Brainstormen in een aantrekkelijke omgeving of een nieuwe strategie uitzetten met een klein groepje? Of gewoon gezellig samenwerken met een collega: ons tuincafé Noordertuin biedt allerlei mogelijkheden! Zo is daar een intiem buitenhuisje voor 2 tot 8 personen, of het Tuinhuis voor 6 tot 35 personen. Die laatste kan gecombineerd worden met een gedeelte van het tuincafé. Zo kun je tot wel 100 mensen kwijt voor een presentatie. Natuurlijk kun je ook gewoon met een collega in het café zitten. Wat je ook kiest, alle opties komen met de heerlijke gerechten en dranken van Noordertuin. Met duurzame en seizoensgebonden producten uit de omgeving.

Contact

Voor vragen, reserveringen en verzoeken voor vergaderen bij Tuincafé Noordertuin:

Telefoon: 06 255 51 284
Email: info@noordertuin.nl

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 18:00
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Adres

Noordertuin
Steck Utrecht
Gageldijk 3
3566 ME
Utrecht