Zijden bloemen

Een bloemenweelde van zijden bloemen op je eettafel, op kantoor of een feest? Waar je de kunstbloemen ook neerzet: ze zijn blikvangers in elke ruimte. Of je nu gaat voor een boeket of losse bloemen, ze geven sfeer en kleur. Maak je graag een duurzame keuze? Of is water verversen niets voor jou? Ontdek bij onze afdeling Oogst alle zijden bloemen én meer van Silk-ka.

 

Stap je bij Oogst binnen, dan stap je in een kleurige bloemenzee. Verse snijbloemen én volop zijden bloemen: van bleekroze dahlia’s tot blauwe hibiscus. En van paarse braam tot grassen en pluimen.

 

De schoonheid van zijden bloemen


De zijden bloemen van Silk-ka zijn levensecht. Ze zijn nét zo stijlvol als verse bloemen. En ze blíjven mooi: ze behouden hun kleur en vorm. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, je koopt hier kunstbloemen passend bij elk seizoen. Wat denk je van rozen met een subtiel laagje vorst?

 

Duurzame én gemakkelijke bloemen

 

Nog meer redenen om voor zijden bloemen te gaan: ze zijn duurzaam en goed voor je portemonnee. Ze gaan jaren mee. En wat denk je van het gemak: als je bloemen eenmaal in de spotlight staan, ben je klaar.

 

Boeketten

 

Houd je van bloemschikken, dan stel je zelf je boeket samen in de winkel. Of misschien laat je het bloemschikken liever aan Oogst over. Dat kan. Laat een medewerker je helpen met het samenstellen of koop een kant-en-klaar boeket. Ook als je je eigen vaas meeneemt helpen de medewerkers je graag met een mooi boeket.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?