Steck Oogst groenten

Oogst is een regionale ontmoetingsplek met de ambitie om verantwoord sociaal te ondernemen. Je vindt er verse groenten en fruit, sap, snijbloemen, zijden bloemen en bijzondere cadeaus.

OOGST IN HET KORT

Groente en fruit van lokale partners
Snij-, droog- en zijden bloemen
Bijzondere cadeaus

Duurzame en verse producten
In de winkel van Oogst vind je groente, fruit, streekproducten en geschenken. De mensen achter ‘De Boer Op’ zijn samenwerkingen aangegaan met diverse lokale ondernemers en verkopen nu producten die waar mogelijk biologisch of op milieuvriendelijke wijze geproduceerd zijn.

Groenteboer bij Steck
Zoals je van de groenteboer gewend bent kun je het hele jaar bij Oogst terecht voor heerlijke groenten en fruit zoals: zoete aardappelen, komkommer, prei, appels, sinaasappels en peren. In de zomer wordt dit aangevuld met de seizoensproducten: heerlijke zoete aardbeien, kersen, pruimen, asperges en bloemkool, allemaal zo lokaal mogelijk ingekocht. Naast dit verse fruit biedt Oogst producten aan zoals Schulp sap, jam, honing, eerlijke chocolade, kruidenmixen en kruidenazijn.

Snijbloemen 
Bij Oogst kun je ook terecht voor verse snijbloemen. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan losse bloemen, waaruit de vakkundige bloemisten terwijl je wacht een boeket kunnen samenstellen. Oogst werkt altijd met 100% verse bloemen van het seizoen, het liefst van de lokale kweker.

Zijden bloemen
Op zoek naar een duurzaam alternatief? Bekijk het ruime aanbod aan zijden bloemen eens. Oogst kiest telkens nieuwe materialen, bloemen en kleuren van Silk-ka, een van de beste merken op het gebied van zijden. Ze onderzoeken niet alleen de diverse kleurnuances, maar besteden net zoveel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zijden bloemen zijn een meer verantwoorde keuze omdat je er enorm lang mee vooruit kunt!

Cadeaupaketten
Bij Oogst vind je ook leuke cadeaupakketten. Deze pakketten zijn samengesteld met de lekkerste streekproducten op een mooie (borrel) plank van Utrechts stadshout. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen.
Op zoek naar een klein cadeau? Ook dat is bij ons mogelijk! Er zijn diverse geschenken te verkrijgen in onze giftshop.