Lokale producten en duurzame boeketten bij Oogst in Utrecht

Oogst is een regionale ontmoetingsplek met de ambitie om verantwoord sociaal te ondernemen. Je vindt er vers fruit, sap, snijbloemen, zijden bloemen en bijzondere cadeaus.

Streekproducten uit Utrecht

Je kunt het hele jaar bij Oogst terecht voor heerlijke seizoensproducten: zoete aardbeien, kersen, pruimen, allemaal zo lokaal mogelijk ingekocht. Naast dit verse fruit biedt Oogst producten aan zoals Schulp sap, jam, honing, eerlijke chocolade, kruidenmixen en kruidenazijn.

Een netjes gerangschikte houten schap met talloze flessen Schulp sap en potten verse honing, in de winkel van Oogst in Steck Utrecht. Middenin staat een krijtbord met tekst over de kwaliteit van honing.
Verschillende boeketten bloemen in de winkel van Oogst in Utrecht

Prachtige verse bloemen

Bij Oogst kun je ook terecht voor verse snijbloemen. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan losse bloemen, waaruit de vakkundige bloemisten terwijl je wacht een boeket samenstellen. Oogst werkt altijd met 100% verse bloemen van het seizoen, het liefst van de lokale kweker.

Hoogwaardige zijden bloemen

Op zoek naar een duurzaam alternatief? Bekijk het ruime aanbod aan zijden bloemen eens. Oogst kiest telkens nieuwe materialen, bloemen en kleuren van Silk-ka, een van de beste merken op het gebied van zijden. Ze onderzoeken niet alleen de diverse kleurnuances, maar besteden net zoveel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zijden bloemen zijn een meer verantwoorde keuze omdat je er enorm lang mee vooruit kunt!

Een ruim assortiment zijden bloemen van het merk Silk-Ka in de winkel van Oogst in Utrecht. Boven de bloemen is het logo van Silk-Ka te zien.

Lokale cadeau's uit Utrecht

Bij Oogst vind je allerlei lokale cadeau’s en cadeaupakketten. Van de sleutelhangers van Utrechts hout van het merk Noest tot inspirerende tuinboeken en (h)eerlijk gemaakte chocolade. Ben je dus op zoek naar een klein cadeau? In de giftshop van Oogst ben je op de juiste plek!

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 18:00
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Adres

Oogst
Steck Utrecht
Gageldijk 3
3566 ME
Utrecht