Logo zomerzin Steck

Voeten in het gras, zon in je gezicht

Datum

21 juni 2024 – 15 september 2024

Locatie

Tuincentrum Steck

Voeten in het gras, zon in je gezicht

In de zomer is het tijd om te oogsten! De bloemen knallen je tuin uit en het fruit hangt voor het plukken. Je harde werk wordt beloond. Er komt meer ruimte voor het Grote Genieten. Dat kan ook bij Steck! Met Zomerzin zit je zomer boordevol buitenactiviteiten.

Dit is er onder andere te doen:

Maisdoolhof

In de zomer vind je bij Steck een gratis maïsdoolhof waar jong en oud speuren, ontdekken en (ver)dwalen. Hier ga je op zoek naar de missende stukjes van een puzzel, een prachtige uitkijktoren en, natuurlijk: de uitgang!

Zomerspeurtocht

Zoek je mee? Wat neem je mee op vakantie? Speur in de winkel naar spullen voor in je koffer en krijg een leuke verrassing!

Pluktuin

Zin in een mooi vers boeket op tafel? Of op zoek naar kleurrijk cadeau? In pluktuin Glitter Gladiool pluk je zelf een boeket kleurrijke, onbespoten bloemen! Jij blij, bijen blij.

Activiteiten tijdens Zomerzin

Wat je allemaal kunt doen deze zomer bij Steck? Nou, van alles!

Vanaf juli dwaal je weer rond in het gratis Maïsdoolhof, op zoek naar de uitgang. Vergeet niet de uitkijktoren te beklimmen!

In het natuurspeeltuintje bij het terras van Noordertuin leven de kleintjes zich lekker uit, terwijl jij op het terras geniet van een heerlijke lunch. Loop vooral ook even naar pluktuin Glitter Gladiool om een mooi boeket te plukken.

Check dan meteen de bijenstal en het pas aangelegde voedselbos en ga langs bij stadskwekerij Stekkers. Verder zijn er de hele zomer weer fijne workshops voor volwassenen en kinderen. Hou het programma in de gaten!

Agenda

Het regent tonnen!

€40 korting op de aanschaf van een regenton in Utrecht

Zomerzin blogs

Tijdens een informatieavond krijgen bezoekers een rondleiding over het terrein van Steck

Op de hoogte blijven over Zomerzin?

Er staat nog veel meer op de planning om de zomer te vieren met Zomerzin. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!