Trainingsschool AW Utrecht

Wil je een betere band met je hond? Heb je een puppy die nog van alles moet leren? Of wil je je hond beter leren luisteren? Op het buitenterrein van Steck kun je deelnemen aan verschillende hondentrainingen van Trainingsschool AW Utrecht van Marlieke Rijnders.

Soorten hondentrainingen

Van pup tot volwassen hond, voor alle leeftijden is er een passende module.

Met als doel: ‚ÄėSamen in Balans‚Äô, ontspannen wandelen, rust in huis, impulscontrole en nog veel meer! De trainingsgroepen zijn nooit groter dan 6 honden met hun baasjes. Alles gaat op basis van liefde, respect en vertrouwen. Tijdens deze modules is Marlieke jouw vraagbaak, want elke hond heeft zijn eigen karakter en behoefte.

Een witte en bruine hond, liggend op het gras, kijkt op naar een persoon die in een roze shirt en blauwe jeans staat. De hond lijkt vrolijk en kwispelt met zijn staart.

Over Marlieke

Marlieke woont in Utrecht en heeft een zwarte labrador, Guus! Ze is opgegroeid met een beagle en een labrador en paste met regelmaat op andere rassen. De afgelopen jaren heeft ze haar interesse in honden en de relatie met hun baas professioneel ontwikkeld. Ze gunt iedere hond en eigenaar om samen ontspannen en vol vertrouwen te kunnen wandelen. Het draait daarbij om leiderschap vanuit de baas en de behoeften en de gemoedstoestand van de hond. Met haar positieve mindset helpt ze jou en je hond graag verder.

Contact

  • Ben jij goed in balans met je hond of kun je wel wat extra hulp gebruiken?
  • Wil je meer weten over deze trainingsschool?


Neem contact op met Marlieke of kijk verder op haar website:

www.trainingsschoolaw-utrecht.nl
06 23 88 24 39

utrecht@trainingsschoolaw.nl