Nieuw: Hondentrainingen op het terrein van Steck

Hondenliefhebbers opgelet! Vanaf nu kun je bij Steck terecht voor hondentrainingen van Trainingsschool AW Utrecht, onder leiding van Marlieke Rijnders.

Passie voor honden en training

Marlieke Rijnders, de oprichter van Trainingsschool AW, is een echte hondenliefhebber. ‘Ik ben opgegroeid met een beagle en een labrador en heb vaak op andere rassen gepast, zoals de bullmastiff, golden retriever, Amerikaanse bulldog en Berner sennen,’ vertelt Marlieke. Toen zij zes jaar geleden haar eigen labrador Guus kreeg, begon haar verdieping in hondengedrag en -behoeften.

De trainingsfilosofie van Marlieke draait om het leiderschap van de eigenaar en de gemoedstoestand van de hond. ‘Samen ontspannen en vol vertrouwen wandelen, hoe fijn is dat! Dit gevoel gun ik iedere hond en eigenaar,’ zegt Marlieke. Haar aanpak is gebaseerd op liefde, respect en vertrouwen.

Diversiteit aan trainingen

Trainingsschool AW biedt diverse trainingen voor pups en volwassen honden. De modules richten zich op ontspannen wandelen, rust in huis en impulscontrole. Basiselementen zoals ‘zit’, ‘af’ en ‘blijf’ komen vooral in de Puppy Module aan bod.

Trainingsgroepen zijn nooit groter dan zes deelnemers, wat zorgt voor persoonlijke aandacht. ‘Een sociale en makkelijke hond krijg je pas wanneer hij de beste versie van zichzelf kan zijn en de juiste gemoedstoestand heeft,’ legt Marlieke uit. Tijdens de trainingen staat zij klaar als vraagbaak, want iedere hond heeft zijn eigen karakter en behoeften.

Doe mee!

Wil je je hond beter leren kennen? Of kun je wel wat extra hulp gebruiken bij de opvoeding? Ga naar de website van Trainingsschool AW en neem contact op met Marlieke Rijnders via de contactgegevens op de site. Samen werken aan een kalme en gelukkige hond begint hier!