Herfstvakantie bij Steck:
Schaatsen, Halloween en Bamboebos

Deze herfstvakantie valt er weer van alles te beleven bij tuincentrum Steck in Utrecht! Van 26 oktober tot en met 3 november zijn er allerlei spannende activiteiten voor jong en oud. Bovendien geniet je van de winterse sferen van Wintergloed: het tuincentrum is weer omgetoverd tot een knus winterwonderland met vrolijke kerstlichtjes, pinguïns, ijsberen en sneeuwpoppen. Begin maar vast met aftellen tot de kerst!

Schaatsbaan Wintergloed

 

Vanaf 26 oktober is de schaatsbaan weer geopend! Of het nu vriest of dooit, je kunt gratis je rondjes schaatsen te midden van de sprookjesachtige sfeer van Wintergloed. Schaatsen staan vanaf maat 25 voor je klaar, vlijmscherp en ontsmet, zodat je zonder zorgen het ijs op kunt. Na het schaatsen kun je genieten van een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk bij Tuincafé Noordertuin.

Halloween in het Maisdoolhof

 

Ben jij klaar voor een griezelig avontuur? Op dinsdag 29 en donderdag 31 oktober wordt het maisdoolhof omgetoverd tot een angstaanjagende plek. Voor de jongere durfals (18:00 - 19:00 uur) is er een spannende tocht met lantaarnlicht, en voor de echte waaghalzen van 12 jaar en ouder (19:00 - 21:00 uur) verandert het doolhof in een mysterieuze, duistere plek. Lijkt je dit wat? Lees er hier meer over. Overdag kun je tijdens de herfstvakantie ook het Halloweendoolhof bezoeken, gratis.

Een indoor schaatsbaan met een kerstboom in het midden
Schaatsen in kerstsfeer

Speuren in het Bamboebos


Nog niet uitgegriezeld? Ga dan op zoek naar de Gagelgriezels in het Bamboebos! Neem een speurkaart mee vanaf tuincafé Noordertuin en probeer deze bijzondere wezens te vinden. Het Bamboebos is heel anders dan een standaard Nederlands bos. En de Gagelgriezels? Die zijn niet echt heel eng hoor, ze zijn eigenlijk heel lief.

 


Slecht weer?


Geen zorgen, de regenlaarsjes staan klaar. Die mag je gratis lenen. Het zijn wel kindermaatjes ;-)

 

Ark van Noach

 

Op de dierenafdeling staat trouwens een enorme ark met heel veel dieren erin. Kun jij raden hoeveel dieren er in en om de boot staan? Misschien win je wel een prijs! Kom naar Steck en doe vanaf 26 oktober mee aan de prijsvraag.  

Bekijk ook ons programma voor workshops en andere activiteiten.

Zien we je in de herfstvakantie?

Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?