Assortiment

Bij Steck vind je een oerwoud aan mogelijkheden voor je eigen groene plekje. Of je nu een nieuwe huisvriend zoekt of je tuin wilt vullen met de mooiste bloemen: we hebben een enorm assortiment kamerplanten, tuinplanten, zaden, bollen, tuinmeubilair, gereedschappen, potten en accessoires. Onze medewerkers helpen je graag bij je keuze. Ze weten van alles over standplaats, water geven en verzorging. Vraag gerust om advies!

tuinplanten

Vaste planten, eenjarigen, klimmers, heesters, bomen, zaden en bollen: ons buitenterrein staat er vĂłl van! Wil je een complete border vullen, een moestuin beginnen, een geveltuin aanleggen of je balkon beplanten? Kom gerust kijken in ons assortiment!

kamerplanten

Welke plant past het beste in dat donkere hoekje in je woonkamer? En welke kan goed tegen de volle zon? Voor elke plek in huis hebben we volop keus. Een schattig vetplantje of een plant die meteen de ruimte vult? Bij Steck vind je het allemaal!

GIFTSHOP

Als felicitatie of als goedmakertje, voor het bedanken van een dierbare, leerkracht of collega: in onze giftshop vind je leuke blijmakers om cadeau te doen aan wie dan ook. Inclusief jezelf! Snuffel lekker rond tussen vaasjes, kaarsjes en stekjes op water. Je vindt er elke keer wat nieuws!

TUINMEUBELEN

Of je nu neer wilt ploffen op een loungeset of aan een duurzame tafel wilt eten onder een kleurrijke parasol, op de tuinmeubelafdeling van Timmermans Tuinmeubelen in de Noorderkas vind je een ruim assortiment tuinmeubelen van waar je jaren mee vooruit kunt.

TUINMATERIEEL

Voor veel mensen is werken in de tuin een ontspannen bezigheid. Even je gedachten loslaten en met je handen in de grond wroeten. Op deze afdeling vind je alles wat je nodig hebt om werken en leven in de tuin tot een succes te maken. Denk aan het juiste gereedschap, klimrekken voor je planten, meststoffen, ongediertebestrijding en vijverbenodigdheden. 

Dieren

Op de nieuwe dierenafdeling van Steck vind je alles voor je hond, kat, konijn, knaagdier en paard. Daarnaast hebben we natuurlijk ook het assortiment om het leven in je tuin een handje te helpen, van tuinvogels tot eekhoorns en egels. Of je nu op zoek bent naar dierenvoeding, speeltjes, vetbollen of vogelhuisjes, bij Steck Dier ben je op je plek.

INTERIEUR

Bij Steck vind je alles om zelfs de donkerste hoekjes van je huis op te vrolijken. Van een mooi boeket droogbloemen tot kunstige kaarsen en van trendy vazen tot levensechte zijdeplanten, door de winkel verspreid vind je alles wat je zoekt om je interieur een extra tintje te geven.

POTTERIE

We hebben potten voor binnen, voor buiten, in alle maten en kleuren. Van klassiek terracotta tot duurzaam kunststof: je plant fleurt er helemaal van op! Vergeet niet je plant regelmatig te verpotten: dat is een stuk beter voor de groei.

WATERHOEK

Planten vinden het heerlijk als het regent, en wij daarom ook! Met ons ruime assortiment regentonnen, gieters en vijverproducten maak je van iedere regenbui een schitterend feestje voor je hele tuin.

BUITENLEVEN

Leg jij graag in de zomer een maĂŻskolf op de barbecue, zit je liever in de winter bij de vuurkorf of geniet je er meer van om in de avond binnen te zitten terwijl de lampjes in de tuin branden met de energie die ze de hele dag van de zon hebben opgevangen? Alles voor jouw buitenleven vind je bij Steck.

STUKJES DOMTOREN

Dit jaar viert Utrecht zijn 900e verjaardag. Steck viert graag mee! Dat doen we op een wel heel bijzondere manier: in de winkel en op het buitenterrein vind je een enorme verzameling originele ornamenten van de Domtoren. Die kun je bekijken Ă©n kopen.