Assortiment

Bij Steck vind je een oerwoud aan mogelijkheden voor je eigen groene plekje. Van de mooiste tuinplanten en kamerplanten tot duurzame plantenpotten, en van hoogwaardig gereedschap tot tuinmeubels en balkonparasols. Ontdek het assortiment in ons tuincentrum en onze tuinen in Utrecht Overvecht!

Tuinplanten

In onze tuinen en tuinkas vind je allerlei soorten planten voor in je tuin, gevel of op je balkon.

Kamerplanten

Op onze kamerplanten afdeling vind je het hele jaar door een uitgebreide collectie binnenplanten. 

GIFTSHOP

Op zoek naar een cadeau? Er zijn allerlei lokale en groen geschenken te vinden in de giftshop van onze afdeling Oogst.

Tuinmeubels

Op de tuinmeubel afdeling van Steck vind je tafels, loungesets, parasols en meer om  je buitenruimte om te toveren tot jouw lievelingsplekje.

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap maakt je tuinklusjes makkelijker én leuker. Daarom koop je bij Steck in Utrecht Overvecht tuingereedschap om te snoeien, verticuteren, sproeien of gras maaien.

Dieren

Op de dierenafdeling van Steck vind je van alles voor je trouwe viervoeter,  speelse maatje en je vliegende vriendjes. 

Interieur

Bij Steck vind je alles om zelfs de donkerste hoekjes van je huis op te vrolijken, van droogbloemen tot trendy vazen en zijdeplanten.

Potterie

Van klassiek terracotta tot duurzaam kunststof: een goed passende pot geeft je plant de ruimte om te shinen. 

Waterhoek

Met ons ruime assortiment regentonnen, gieters en vijverproducten maak je van iedere regenbui een schitterend feestje voor je hele tuin.

BBQ's en vuurkorven

Leg jij graag een maïskolf op de barbecue of zit je liever in de winter bij de vuurkorf? Alles voor jouw buitenleven vind je bij Steck.

STUKJES DOMTOREN

Dit jaar viert Utrecht zijn 900e verjaardag. Steck viert graag mee! Dat doen we op een wel heel bijzondere manier: in de winkel en op het buitenterrein vind je een enorme verzameling originele ornamenten van de Domtoren. Die kun je bekijken én kopen.