Wintergloed komt eraan!

Wie de laatste tijd in ons tuincentrum is geweest, heeft het al gezien: We zijn al een paar weken druk bezig met de voorbereidingen van Wintergloed. Onze jaarlijkse glittergamour kerstshow wordt weer opgebouwd, vol knallende kerstdecoratie, kerstbomen en heel veel moois om jouw feestdagen compleet te maken. Wintergloed licht je bij in donkere dagen! 

 

Schaatspret
Ook de geliefde schaatsbaan keert terug! Dit jaar hebben we hem op een nieuwe locatie gezet, helemaal achterin ons tuincentrum, vlak naast tuincafé Noordertuin. Hier plof  je straks na een rondje schaatsen neer voor een warme chocolademelk of een lekker hapje. Kun je ook niet wachten tot het zover is?

 

Ark van Noach
Wat al wel in volle glorie klaarstaat, is een enorme Ark van Noach op de dierenafdeling. maar dan ook echt enórm. Vol met swingende dieren. Een mooie reminder voor dat we goed voor onze aarde moeten zorgen.

Duurzame kerst
En daarom hebben we komend jaar nog meer duurzame kerstversiering, met minder impact op de natuur. Zoals bijvoorbeeld de prachtige producten van Mica: die staan al voor je klaar! Voor wie geen levende kerstboom in huis wil, hebben we straks de aantrekkelijke Jingle Tree klaar staan. Liever een échte boom? Je kan er nu al een reserveren op de website van Duurzame Kerstbomen. 

 

Korting op kerstartikelen
We hebben er ontzettend veel zin in, maar op dit moment zijn we nog druk bezig met de opbouw. Daarom kan het her en der nog wat rommelig zijn. Om het goed te maken, bieden we je 10% korting op alle kerstartikelen tijdens de voorbereidingen. Perfect om alvast die kerstinkopen te doen!

Hou onze socials en website in de gaten voor meer updates over Wintergloed. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen zodra alles klaar is! En tot die tijd kun je sowieso het Maisdoolhof en het Bamboebos bezoeken. Het Maisdoolhof is in de herfstvakantie ook nog eens in Halloweenthema!

Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?