Vacature: stagiair(e) marketing en communicatie - evenement organisatie

Steck heeft veel leuke, originele, gave plannen, maar die moeten natuurlijk ook allemaal tot leven komen. 

 

We zoeken dan ook een stagiair die graag meehelpt bij de ontwikkeling en uitvoering van onze evenementen, workshops en andere activiteiten. Dat gaat om projecten in de winkel (inrichting, winkel-acties) en buiten de winkel (maïsdoolhof, bamboebos, externe samenwerkingen). 

 

Ben jij de student die hier zin in heeft? Wil je echt meedenken, meewerken, van betekenis zijn en niet alleen koffie halen (al is de koffie hier wel heel goed)? Laat dan meteen van je horen!

 

Periode is in overleg.

 
Een moeder en haar jonge zoon verkennen samen voedseltuin Overvecht. De moeder bukt zich om iets in het groen te onderzoeken, terwijl de jongen nieuwsgierig meekijkt. Ze bevinden zich op een smal, met houtschors bedekt pad, omringd door weelderige groene planten en wilde bloemen. Op de achtergrond is een hoge, metalen glijbaan zichtbaar, wat een speelse sfeer toevoegt aan de natuurlijke omgeving. Het tafereel straalt een gevoel van ontdekking en verbondenheid met de natuur uit.

Waar je komt te werken:

 

Steck is een Groene Stadsoase in wording. 
Naast een tuincentrum, is Steck ook een groene stadsoase met een missie. Onze missie is om alle Utrechters (en niet-Utrechters) Groen te laten denken en te doen.

 

Steck is een plek om gewoon lekker tussen het groen rond te hangen en te genieten. Dat doen we als tuincentrum, maar ook met alle andere bewoners op ons gebied. Dat zijn bijvoorbeeld pluktuin Glitter Gladiool en biologische kwekerij Stekkers. We organiseren workshops, hadden dit jaar voor het eerst een maïsdoolhof en deze winter ligt er een ijsloze schaatsbaan. 

 

Voor Steck in het algemeen, maar ook de evenementen in het bijzonder, moeten communicatieplannen worden gemaakt, originele invalshoeken worden bedacht en leuke dingen worden georganiseerd. Dat doen we graag samen met onze stagiairs.

Wat je gaat doen:

 

Als stagiair ben je bij Steck echt onderdeel van het team. Je krijgt de verantwoordelijkheid die je aankunt en we helpen je waar nodig of waar je behoefte aan hebt. Natuurlijk krijg je  ruimte om ook schoolopdrachten te maken en om een eigen invulling te geven aan je stage. Dan heb  je aan het einde van je stageperiode echt iets geleerd en gedaan.

 

Je taken binnen deze stage:

  • Projectplan schrijven
  • Meedenken over nieuwe plannen / activiteiten
  • Meedenken over de programmering
  • Meewerken aan de organisatie van bestaande evenementen

Wat jij meeneemt:

 

  • Sociaal sterk (oftewel, gewoon gezellig)
  • Duurzame ambities
  • Organisatorisch handig
  • En een overload aan creatieve ideeën is een pré natuurlijk
Vanaf de uitkijktoren in het Maisdoolhof kijken een moeder en dochter uit over het buitenterrein van Steck, met in beeld onder andere het maisdoolhof en tuincafé Noordertuin
Schaatsen bij Steck

Wat wij bieden:

 

Een gezellig klein team waarin veel kan. Je zult zelfstandig aan de slag gaan, maar zeker ook begeleiding krijgen. Als wat jij bedenkt goed is, kan de uitvoering snel volgen. Daarnaast bieden we je natuurlijk ook een stagevergoeding.

Interesse?

 

Stuur je sollicitatie dan z.s.m.naar arnout.baas@steckutrecht.nl t.a.v. Arnout Baas. Ook voor vragen kan je op dit mailadres terecht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?