Kerstbomen

De mooiste kerstbomen van Utrecht haal je natuurlijk bij Steck. Of je nu gaat voor de geurige, groene naalden van een echte boom of voor een kunstkerstboom die lang meegaat, bij Steck beginnen de feestdagen al goed!

Normann kerstboom in utrecht

Nordmann kerstbomen

 

Op ons buitenterrein vind je een enorme keuze aan Nordmannen in alle formaten. Nordmannen hebben mooie dikke naalden, die niet prikken. Ook vallen ze weinig uit. Ideaal voor in huis! Ga je voor een boom met kluit, dan koop je een op pot gekweekte boom, die je na de kerst in je eigen tuin kunt planten. In de gezaagde bomen kunnen we met ons Easy-Fix systeem een gat boren, waarmee ze kaarsrecht op een standaard kunnen staan. Onze bomen staan allemaal uitgestald, zodat je de kwaliteit ervan zelf kunt beoordelen.

 

Prijsklassen Nordmann kerstbomen bij Steck Utrecht:

  • 1,25-1,75m vanaf € 16,99
  • 1,75-2,25m vanaf € 29,99
  • 2,25-2,50m vanaf € 42,99

Duurzame kerstbomen

 

Ook dit jaar werken we weer samen met Duurzame Kerstbomen uit Achterveld. Via hun website bestel je een Servische spar of een Nordmann die na de Kerst wordt teruggeplant of duurzaam verwerkt. De bomen worden duurzaam gekweekt in Nederland. Geef bij je bestelling op dat je de boom wil ophalen bij Steck. Tussen 2 en 8 januari kun je je boom dan weer bij ons inleveren.

Een kerstboom bedekt met een laagje vorst op het buitenterrein van Steck in Utrecht Overvecht
Triumph tree kunstkerstboom tuincentrum steck utrecht 2

Kunstkerstbomen


Wil je liever geen levende boom in huis, kies dan voor een kunstkerstboom die lang meegaat. Hoe langer je de boom gebruikt, des te duurzamer je keuze. Op onze sprankelende kerstshow dwaal je tussen de prachtige bomen van Triumph Tree, Edelman en Black Box.

Kamerplanten versieren


Je hoeft natuurlijk niet per se een boom in huis te halen. Maak je huiskamer gezellig door je kamerplanten te versieren! Handig als je niet zoveel ruimte hebt in huis en de duurzaamste keuze van alles.

Een kamerplant is versierd met zilveren dennenappels en kunstbloemen om er een bijzondere duurzame kerstboom van te maken
Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?