Schaatsbaan

Op de schaatsbaan bij Steck in Utrecht schaats je in de winter elegant je rondjes, of het nu vriest of dooit. Gratis! Terwijl je pootje over doet, word je betoverd door de sprookjesachtige sfeer van Wintergloed. Dompel je onder in de show vol fonkelende lichtjes, schitterende kerstballen en kerstbomen in alle soorten en maten.

 

De schaatsbaan is voor nu gesloten, maar je kunt vast aan de warming up beginnen! Vanaf 26 oktober is onze schaatsbaan weer open.

Schaatsbaan van kunststof


De overdekte schaatsbaan is ultramodern: het lijkt alsof je over echt ijs glijdt, maar je schaatst op kunststof. Een ijsbaan zonder ijs? Ja, echt!

De baan, van 10 x 16 meter, is gemaakt van synthetisch ijs. Dat heeft verschillende voordelen. De schaatsbaan verbruikt geen elektriciteit en geen koelmiddelen. En veel minder water dan een traditionele ijsbaan. De baan is niet zo koud als echt ijs, wél veel duurzamer. Bovendien: hij gaat jaren mee.

Gratis schaatsen in Utrecht Overvecht


En de schaatsen? Die staan vanaf maat 25 elke dag voor je klaar. Gratis. Scherp geslepen en dagelijks van binnen ontsmet. Geen gesjouw met eigen schaatsen, wel zo makkelijk. Help je ons de schaatsen schoon en fris te houden? Ga alleen met schone sokken in de schaats.

De schaatsen die je leent bij Steck passen perfect bij deze schaatsbaan. Zelf schaatsen meenemen kán, maar zorg er dan wel voor dat ze scherp geslepen zijn. Anders beschadigt de baan. Noren zijn niet toegestaan.

Leer schaatsen met een hulp-walvis

 

Kun je tijdens het schaatsen wel wat hulp gebruiken? Schakel gerust een kunststof steuntje in: pak een hulp-walvis en laat je tijdens het schaatsen ondersteunen. Zo schaats je in een mum van tijd veilig rond.

Koek en zopie


Bij schaatsen hoort koek en zopie. Strijk neer bij Tuincafé Noordertuin voor een kop koffie, warme chocolademelk en huisgemaakte lekkernijen. Eten en drinken op de schaatsbaan is niet toegestaan.

Openingstijden schaatsbaan Steck


De schaatsbaan opent weer op 26 oktober 2024. Abonneer je op onze nieuwsbrief of houd onze Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven. Bekijk in de tussentijd ook eens de rest van ons programma!

Toezicht en veiligheid


Bij de schaatsbaan houdt een bedrijfshulpverlener van Steck toezicht. Wel schaats je op eigen risico. Jonge kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene de schaatsbaan op. Luister altijd naar de instructies van de medewerker van Steck die bij de baan staat. En gebruik de schaatsbaan alleen waarvoor ‘ie bedoeld is: om te schaatsen. Zo zorgen we samen voor de veiligheid. Toch gevallen? De Steck-medewerker heeft een pleister voor je (en een EHBO-koffer).

Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?