Bamboebos

Achter op het terrein van Steck, net voorbij het maïsdoolhof, vind je het Bamboebos. Dit is een plek waar de natuur je uitnodigt om op avontuur te gaan. Tussen de hoge bamboestengels en het groen, wacht een magische wereld om ontdekt te worden. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen, en volwassenen even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Gagelgriezel in het bamboebos bij Steck in Utrecht Overvecht

Wat kun je doen in het Bamboebos?

 

  • Avontuurlijk spelen: Struin door de smalle paadjes, verstop je tussen het bamboe of zoek naar de bijzondere Gagelgriezels. Deze magische wezens wonen in het Bamboebos en hebben ieder hun eigen plek en kracht. Durf jij op zoek te gaan naar de vader, moeder, zes kinderen en opa Gagelgriezel?

 

  • Lunchen in het groen: Neem je eigen picknick mee en geniet van een lunch tussen het ruisende bamboe. Een perfect moment om te ontspannen en te genieten van de rust om je heen.

 

  • Natuureducatie: Terwijl je het Bamboebos verkent, leer je ook iets over het ecosysteem. De Gagelgriezels zijn de gastheren en gastvrouwen van het bos en beschermen de dieren en planten om hen heen. Ze zijn een herinnering om lief te zijn voor de natuur.

Het verhaal van de Gagelgriezels

 

In dit Bamboebos wonen niet alleen kikkers, waterspinnen en mooie vogels. En ook groeien hier niet alleen hazelaars en heerlijke bramen…

 

Hier wonen ook de GAGELGRIEZELS! Stuk voor stuk bijzondere, magische wezens. Een hele familie zelfs: vader, moeder en zes kinderen.

 

En o ja, opa woont er ook. Ga op avontuur in het Bamboebos en ontdek alle Gagelgriezels.

 

Wees gerust: de gagelgriezels zijn eigenlijk helemáál niet griezelig. Ze zijn juist de gastheren en gastvrouwen van het ecosysteem. Als je ze beter leert kennen, als je écht goed kijkt, zie je dat elke gagelgriezel een flora- of faunapower heeft.

 

Zo heeft opa allemaal plekjes waar de kikkers kunnen wonen. En op de rug van een viezerik leven de waterspinnen.

 

Wees net zo lief voor de natuur als de gagelgriezel.

Kom jij de Gagelgriezels ontdekken?

 

Het Bamboebos is een plek waar je de natuur kunt voelen, horen en ruiken. Waar je op avontuur kunt gaan en magische wezens kunt ontmoeten. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Dus trek je schoenen aan en kom naar het Bamboebos, waar avontuur en natuur samenkomen.

Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?