Ons assortiment

Bij Steck vind je een oerwoud aan mogelijkheden voor je eigen groene plekje. Van de mooiste tuinplanten en kamerplanten tot duurzame plantenpotten, en van hoogwaardig gereedschap tot tuinmeubels en balkonparasols. Ontdek het assortiment in ons tuincentrum en onze tuinen in Utrecht Overvecht!
Ontdek alles wat steck te bieden heeft - Ontdek alles wat steck te bieden heeft - Ontdek alles wat steck te bieden heeft - Ontdek alles wat steck te bieden heeft -

Kamerplanten

Lees hier meer

Duurzaam aanbod

Lees hier meer
Medewerker Frans van Oostveen van tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht staat tussen buiten tussen de tuinplanten te werken

Tuinplanten

Lees hier meer
De tuinplantenafdeling bij Steck in Utrecht Overvecht. Op de voorgrond zijn felgele en oranje bloemen te zien, met een bij die nectar verzamelt op een van de bloemen. De achtergrond toont een weelderige tuin met diverse bloemen in paarse, rode en groene tinten. In de verte zijn een kas en informatiebordjes te zien. De blauwe lucht en witte wolken geven de afbeelding een zomerse sfeer.

Aanbiedingen

Lees hier meer
Een close-up van een hand gehuld in een tuinhandschoen die een groene snoeischaar vasthoudt. De achtergrond toont een reeks houten gereedschapsstelen, die vaag zichtbaar zijn. De focus ligt op de hand en de snoeischaar, waardoor de details van het gereedschap en de textuur van de handschoen duidelijk naar voren komen.

Tuinmeubels

Lees hier meer
Een man zit ontspannen op een houten tuinbank met gele kussens in de tuinmeubelenafdeling van Steck in Utrecht Overvecht. Hij leest een boek en lijkt te genieten van het moment. De bank is omringd door groene planten en potten, die zorgen voor een natuurlijke en rustgevende sfeer. De serreachtige omgeving met glazen dak en stalen constructies is ook zichtbaar. De man draagt een donkere trui, blauwe jeans en sneakers.

Tuingereedschap

Lees hier meer
Een close-up van een tuinhandschoen die een groene snoeischaar vasthoudt. De snoeischaar is bezig met het snoeien van een tak van een plant met helderroze bloemen. De achtergrond toont een lichtovergoten serre of kasstructuur. De focus ligt op de snoeischaar en de bloemen, waardoor de texturen en kleuren goed zichtbaar zijn.

Webshop

 

Sinds augustus 2024 winkel je ook online bij Steck. Aanvankelijk vind je in onze webshop nog uitsluitend producten van onze dierenafdeling, maar met verloop van tijd worden hier steeds meer producten toegevoegd. Zo blijft Steck groeien, en wordt het steeds makkelijker voor jou om groen te doen!

Close-up van feloranje bloemen tegen een heldere blauwe hemel. De bloemen staan trots op lange stelen, omringd door groene bladeren en enkele rode bloemknoppen die nog moeten uitkomen. De kleuren van de bloemen contrasteren mooi met de lucht, wat een levendig en zomers gevoel geeft.

Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?