Tuingereedschap

Hoogwaardig tuingereedschap in Utrecht

 

Goed tuingereedschap maakt je tuinklusjes makkelijker én leuker. Daarom koop je bij Steck in Utrecht Overvecht tuingereedschap om te snoeien, verticuteren, sproeien of gras maaien.

 

Een close-up van een tuinhandschoen die een groene snoeischaar vasthoudt. De snoeischaar is bezig met het snoeien van een tak van een plant met helderroze bloemen. De achtergrond toont een lichtovergoten serre of kasstructuur. De focus ligt op de snoeischaar en de bloemen, waardoor de texturen en kleuren goed zichtbaar zijn.

 

Snoeigereedschap helpt je planten groeien

 

Door je planten en bomen op de juiste manier te snoeien, help je ze gezond te blijven. Met het juiste knipje op het juiste moment stimuleer je de groei en bloei van je planten. Belangrijk is om schoon en scherp snoeigereedschap te gebruiken. Bij Steck vind je een ruime keuze aan snoeischaren, heggenscharen, takkenknippers en meer. Ons assortiment bestaat uit merken zoals Gardena, Wolf Garten en Talen Tools.

 

 

Water afvangen en water geven

 

Eén van de levensbehoeften van je planten: water. Bij Steck vind je een uitgebreid assortiment aan bewateringsmiddelen. Van traditionele gieters tot moderne bewateringssystemen, en van tuinslangen tot sproeiers. Je doet jezelf én je planten een plezier met een regenton. In een regenton vang je kostbaar regenwater op, gratis en voor niks. En omdat er geen kalk zit in regenwater, is het nog gezonder voor planten dan kraanwater. Regentonnen zijn er in alle soorten en maten. Ontdek ons aanbod in de winkel.

Maaien op de juiste manier

 

Je wilt een verzorgd gazon, maar liever niet te strak. Want bijen en andere insecten hebben bloemen nodig. Als er her en der nog een paardenbloem of madeliefje staat, doe je insecten een groot plezier. En draag je bij aan de biodiversiteit. Dus maai niet te vaak. Maar áls je maait, doe je het goed. Bij Steck vind je handmaaiers, maaimachines en trimmers. We hebben zowel hand – als elektrisch gereedschap.

 

Gereedschap om je tuin op te ruimen

 

Na je harde werk is het natuurlijk fijn om je tuin netjes achter te laten. Ontdek op onze gereedschapafdeling verschillende opruimmaterialen. Van bezems en harken, tot stoffer en blik en tuinafvalzakken.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?