Stichting Snorhaar

De eerste wildopvang in Utrecht

 

Stichting Snorhaar is de eerste wildopvang in de provincie Utrecht. Kleine zieke en gewonde wilde zoogdieren krijgen hier de beste verzorging, van egels en hazen tot konijnen en eekhoorns.

 

Verzorging van zieke egels, hazen en eekhoorns

 

De vrijwilligers van Snorhaar verzorgen de zieke en gewonde dieren die particulieren en professionals binnenbrengen. De vrijwillige medewerkers zorgen voor een fijne tijdelijke leefplek, voeden de dieren en monitoren hun gewicht. Als het nodig is, krijgen ze de juiste medische behandeling. De wildopvang krijgt hierbij ondersteuning van een dierenarts. Het uiteindelijke doel? Egels, hazen, konijnen en eekhoorns weer gezond laten terugkeren in de natuur. Behalve goede zorg geeft de stichting ook educatie over de natuur in de stad.  

Zieke of gewonde dieren brengen

 

Heb je een klein wild dier zoals een egeltje of haasje gevonden en denk je dat het hulp nodig heeft? Bel voordat je iets doet, even met Stichting Snorhaar of de dierenambulance voor advies of overleg. Het kan namelijk líjken dat het dier hulp nodig heeft, terwijl dat niet zo is.

Vrijwilliger worden bij Stichting Snorhaar

 

De wildopvang wordt gerund met de hulp van een hoop fantastische vrijwilligers. Wil je ook bijdragen aan de verzorging van die schitterende kleine diertjes? Houd Stichting Snorhaar in de gaten om te weten wanneer er weer nieuwe vrijwilligers nodig zijn. 

Dierenarts van Stichting Snorhaar


Stichting Snorhaar wordt ondersteund door dierenartsenpraktijk Markdierenarts in Vleuterweide. Dit is belangrijk, omdat op deze manier de dieren de juiste diergeneeskundige hulp krijgen. Lucas van Berne, dierenarts bij Markdierenarts,
komt een aantal keer langs bij Stichting Snorhaar om de dieren te bekijken en als het nodig is kunnen de dieren van Stichting Snorhaar terecht op de praktijk.
Meer informatie over Markdierenarts kan je vinden op www.markdierenarts.nl

Ontdek alles wat steck te bieden heeft - Ontdek alles wat steck te bieden heeft - Ontdek alles wat steck te bieden heeft - Ontdek alles wat steck te bieden heeft -

Pluktuin Glitter Gladiool

Lees hier meer
Noraly Rozendaal loopt door de bloemenpluktuin met een grote bos witte bloemen in haar handen. Ze draagt een lichtgroene trui en beige broek. De tuin om haar heen staat vol met kleurrijke bloemen, waaronder paarse en rode bloemen, onder een heldere blauwe hemel.

Tuincafé Noordertuin

Lees hier meer

Kwekerij Stekkers

Lees hier meer
Rondleiding in de kas van Kwekerij Stekkers bij Steck Utrecht

Stichting Snorhaar

Lees hier meer
Verzorgde baby egel wordt vastgehouden in handen met blauwe handschoenen aan, bij wildopvang Stichting Snorhaar

Voedseltuin Overvecht

Lees hier meer
Een vrijwilliger, gehurkt en tuinierend, wiedt onkruid in de Voedseltuin Overvecht met een focus op het zorgvuldig onderhouden van het gewas.

Buurt Mobiel

Lees hier meer
Chauffeur van gemeenschapsvervoerservice Buurt Mobiel aait hond voor witte auto van Buurt Mobiel

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
10:00 – 17:00

Contact

Heb je een vraag of suggestie? We horen graag van je!
Telefoon: 030 782 0680
Email: info@steckutrecht.nl

Volg je ons al?

© 2024 Steck Utrecht | Steck is onderdeel van Overvecht Vastgoed | Vacatures | Bezorging | Retourbeleid | Bedrijfsgegevens | Privacyverklaring.| Algemene Voorwaarden

Giftcard van tuincentrum Steck uit Utrecht Overvecht wordt overhandigd aan klant

Steck Giftcard

Zoek je een groen cadeau voor je vader, moeder, buurman, leraar of wie dan ook? De Steck Giftcard besteed je in ons hele tuincentrum in Utrecht Overvecht. Wat denk je van een mooie kamerplant of tuinplant, stuk tuingereedschap of accessoire voor je huisdier?