ZIJDEN BLOEMEN

Een bloemenweelde van zijden bloemen op je eettafel, op kantoor of een feest? Waar je de kunstbloemen ook neerzet: ze zijn blikvangers in elke ruimte. Of je nu gaat voor een boeket of losse bloemen, ze geven sfeer en kleur. Maak je graag een duurzame keuze? Of is water verversen niets voor jou? Ontdek de zijden bloemen bij Steck in Utrecht.  

Stap je bij Oogst binnen, dan stap je in een kleurige bloemenzee. Verse snijbloemen én volop zijden bloemen: van bleekroze dahlia’s tot blauwe hibiscus. En van paarse braam tot grassen en pluimen. Ontdek bij Oogst alle zijden bloemen én meer van Silk-ka.

De schoonheid van zijden bloemen
De zijden bloemen van Silk-ka zijn levensecht. Ze zijn nét zo stijlvol als verse bloemen. En ze blíjven mooi: ze behouden hun kleur en vorm. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, je koopt hier kunstbloemen passend bij elk seizoen. Wat denk je van rozen met een subtiel laagje vorst?

Duurzaam en gemakkelijk
Nog meer redenen om voor zijden bloemen te gaan: ze zijn duurzaam en goed voor je portemonnee. Ze gaan jaren mee. En wat denk je van het gemak: als je bloemen eenmaal in de spotlight staan, ben je klaar.   

Boeketten
Houd je van bloemschikken, dan stel je zelf je boeket samen in de winkel. Of misschien laat je het bloemschikken liever aan Oogst over. Dat kan. Laat een medewerker je helpen met het samenstellen of koop een kant-en-klaar boeket. Ook als je je eigen vaas meeneemt helpen de medewerkers je graag met een mooi boeket.