WINTERGLOED

De Denen noemen het hygge, wij noemen het Wintergloed: de warme sfeer rond de feestdagen, het sámen vieren. De winkel is ondergedompeld in sprookjesachtige kerstsferen. Kom inspiratie opdoen om je eigen huis op te lichten in deze donkere dagen.

DUURZAME KERSTBOMEN

Ook dit jaar is Steck het afhaalpunt in Utrecht voor Duurzame Kerstbomen. Dit is een goed alternatief voor traditionele kerstbomen die na de jaarwisseling bij het afval terecht komen. De duurzame bomen worden na het gebruik namelijk weer ingeleverd. 

WINTERASSORTIMENT

Kerstballen, lichtjes en de mooiste (kunst)kerstbomen, daarvoor kom je deze winter naar Steck. Of zoek je juist een verantwoord cadeau? We hebben allerlei prachtigs van lokale en/of eerlijke makers. Van grappige vilten hangers voor in je boom tot aan de mooiste handgemaakte kerstkaarten. Ook vind je een groot aanbod aan ‘Domtorenproducten’. 

Previous
Next

5 dieren die jij de winter door kunt helpen

Voor mensen is het niet zo moeilijk om de winter te overleven: We trekken ons terug in onze warme huizen, doen een dikke jas aan als we naar buiten gaan en halen ons eten bij de supermarkt. Voor dieren is het een stuk lastiger om de winter door te komen. Het is koud en er is veel minder voedsel te vinden dan in de rest van het jaar. Daarom houden

Lees verder »