WINTERGLOED

De Denen noemen het hygge, wij noemen het Wintergloed: de warme sfeer rond de feestdagen, het sámen vieren. De winkel is ondergedompeld in sprookjesachtige kerstsferen. Kom inspiratie opdoen om je eigen huis op te lichten in deze donkere dagen.

DUURZAME KERSTBOMEN

Ook dit jaar is Steck het afhaalpunt in Utrecht voor Duurzame Kerstbomen. Dit is een goed alternatief voor traditionele kerstbomen die na de jaarwisseling bij het afval terecht komen. De duurzame bomen worden na het gebruik namelijk weer ingeleverd. 

WINTERASSORTIMENT

Kerstballen, lichtjes en de mooiste (kunst)kerstbomen, daarvoor kom je deze winter naar Steck. Of zoek je juist een verantwoord cadeau? We hebben allerlei prachtigs van lokale en/of eerlijke makers. Van grappige vilten hangers voor in je boom tot aan de mooiste handgemaakte kerstkaarten. Ook vind je een groot aanbod aan ‘Domtorenproducten’. 

Previous
Next

Waarom we Kerst (met een kerstboom) vieren

Wist je dat een groene kerstboom symbool staat voor de winter die overwonnen wordt? Dat kerstballen verwijzen naar vruchten die opnieuw groeien? En dat Kerst van oorsprong een winters lichtfeest is? In deze blog nemen we je mee naar het ontstaan van Kerst, ontdek je hoe oude volkeren van invloed zijn geweest op hoe wij nu Kerst vieren en vertellen we je over hoe andere religies omgaan met de donkerste

Lees verder »