WINTERGLOED

De Denen noemen het hygge, wij noemen het Wintergloed: de warme sfeer rond de feestdagen, het sámen vieren. De winkel is ondergedompeld in sprookjesachtige kerstsferen. Kom inspiratie opdoen om je eigen huis op te lichten in deze donkere dagen.

WINTERASSORTIMENT

Kerstballen, lichtjes en de mooiste (kunst)kerstbomen, daarvoor kom je deze winter naar Steck. Of zoek je juist een verantwoord cadeau? We hebben allerlei prachtigs van lokale en/of eerlijke makers. Van grappige vilten hangers voor in je boom tot aan de mooiste handgemaakte kerstkaarten. Ook vind je een groot aanbod aan ‘Domtorenproducten’.  

 Steck verkoopt geen vuurwerk.

Previous slide
Next slide
mos-kamerplant voor schaduw

5 kamerplanten voor donkere hoekjes

Alle planten hebben licht nodig om te groeien. Groeien doen ze door middel van fotosynthese. Licht is superbelangrijk voor een blije plant. Maar welke plant moet je kiezen als er niet zoveel licht beschikbaar is? Gelukkig voor ons zijn er veel soorten kamerplanten die genoegen nemen met weinig licht. Planten die in de natuur ook al op een schaduwrijke bosgrond groeien, voelen zich in jouw donkere hoekje prima thuis. Hieronder

Lees verder »