WINTERGLOED

De Denen noemen het hygge, wij noemen het Wintergloed: de warme sfeer rond de feestdagen, het sámen vieren. De winkel is ondergedompeld in sprookjesachtige kerstsferen. Kom inspiratie opdoen om je eigen huis op te lichten in deze donkere dagen.

WINTERASSORTIMENT

Kerstballen, lichtjes en de mooiste (kunst)kerstbomen, daarvoor kom je deze winter naar Steck. Of zoek je juist een verantwoord cadeau? We hebben allerlei prachtigs van lokale en/of eerlijke makers. Van grappige vilten hangers voor in je boom tot aan de mooiste handgemaakte kerstkaarten. Ook vind je een groot aanbod aan ‘Domtorenproducten’.  

 Steck verkoopt geen vuurwerk.

Previous
Next

7 winterharde potplanten voor op je balkon

Een groen balkon kan zelfs de grauwste winterdag opfleuren. Maar veel planten kunnen niet goed tegen de kou. Zeker bij vorst hebben potplanten het zwaarder dan planten in volle grond. Gelukkig bestaan er genoeg wintergroene bikkels die de koude kunnen doorstaan. Zelfs in een pot!  Verzorging Hoe winterhard een plant ook is, er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden om planten (en potten) goed de winter door

Lees verder »