Werken bij

Werken bij Steck betekent lid worden van een gedreven en enthousiast team. Wij zijn er voor iedereen met kneitergroene vingers, maar ook voor mensen die het verzorgen van planten nog een beetje moeilijk vinden. Je wil groen doen, dáár gaat het om! Ons verhaal kan niet worden verteld zonder onze medewerkers. Wil jij helpen Utrecht groener te maken? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

0
m2 winkeloppervlakte
0
medewerkers

Vacatures Steck

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures in het tuincentrum, maar kijk ook even hieronder bij de partners van Steck. Misschien zit daar iets voor je tussen! 

Open sollicitatie

Denk jij bij te kunnen dragen aan onze missie?

Wil je graag in de toekomst komen werken bij Steck? Stuur ons dan een mail met je gegevens en motivatie. Wanneer er een geschikte vacature vrijkomt, zullen wij contact met je opnemen.

Stuur een mail

Vacatures partners

Horeca personeel

Uren in overleg

Met affiniteit voor groen en eerlijk eten.

Enthousiast om mee te denken en groeien in dit startende bedrijf.

Graag verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig willen werken.

Minimaal twee dagen per week beschikbaar waarvan een in het weekend (alleen overdag).

 

Bekijk vacature

Vrijwilligers
op de tuin

Uren in overleg

De Voedseltuin is altijd op zoek naar mensen en initiatieven die willen meedenken of meedoen. Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn en om mensen te ontmoeten?

Meld je aan als:
- Tuinder
- Klusser
- Verkoper
- 'Meedenker'
Meer informatie

Vrijwilligers voor
de pluktuin

Uren in overleg

In de pluktuin-to-be van creatieve ondernemer Noraly Roozendaal kunnen bezoekers van Steck zelfstandig door de tuin struinen en een boeket samenstellen. Terwijl de plantjes worden opgekweekt en binnenkort ingeplant, wordt er ook druk gewerkt aan het ontwerp. En vanaf het moment dat de jonge plantjes de grond in gaan, is er meer dan genoeg (leuks) te doen: van onkruid wieden tot het maken van voorbeeldboeketten. Alles voltrekt zich heerlijk in de buitenlucht.

Lijkt het jou leuk om af en toe mee te werken aan pluktuin De Glittergladiool? Stuur dan een mailtje naar noraly.rooz@gmail.com. Het is heerlijk buiten werken en je leert van alles over diverse snijbloemen. Er is ook ruimte voor creatieve ideeën tijdens het ontwerpen en invullen van de tuin. Samen gaan we er iets moois van maken!

 

Stuur een mail