Veelgestelde vragen

Steck ligt aan de noordkant van Utrecht, op de Gageldijk net buiten Overvecht. Je kunt makkelijk bij Steck komen met de fiets of auto. Als het OV je voorkeur heeft kun je ook uitstappen bij bushalte Vulcanusdreef, vanaf daar is het 7 minuten lopen bij Steck.

Via deze link vind je een routebeschrijving van je huidige locatie naar Steck!

Jazeker. Steck moet voor iedereen toegankelijk zijn! We hebben ook een rolstoel beschikbaar om te lenen tijdens je bezoek.

Ja zeker, dat vinden we zelfs gezellig! Wel vragen we je om je viervoeter aan de lijn te houden.

Je kan bij Steck betalen met debet- en credit-kaarten zoals V PAY, Maestro, VISA en MasterCard. Contant betalen is ook geen probleem. Je kan natuurlijk ook betalen met de Steck-cadeaukaart!

Let wel: deze betaalmogelijkheden betreffen de kassa van Steck, bij de partners op het terrein is dit niet overal hetzelfde. De medewerkers van de partners helpen je uiteraard graag verder.

Alle aankopen bij Steck kunnen bezorgd worden. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van de aankoop en je adres. We helpen je natuurlijk graag. Vraag vooral een van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Onbeschadigde en ongebruikte producten kunnen worden geruild of geretourneerd binnen 14 dagen na aankoop, met de originele kassabon. 

Planten en koopjeshoek-producten zijn uitgezonderd. 

Bij Steck shop je offline. Je zou het een beleving kunnen noemen, maar eigenlijk denken we dat sociaal contact met mensen, het aanraken van de dingen die je koopt en het fysiek verplaatsen naar locaties hele gezonde dingen zijn in het leven. Meer hierover en de rest van onze missie lees je hier.

Zeker! Kijk vooral eens naar de mogelijkheden bij het tuincafé van Noordertuin. Daar kan je op het terras al heerlijk zitten met een groep, maar ze hebben ook een afgesloten ruimte met allerlei extra mogelijkheden. Perfect voor een wat grotere vergadering of brainstorm-sessie!

Interesse om zelf iets te organiseren bij Steck? Neem contact met ons op, voor mooie initiatieven en ideeën staan we altijd open!