Veelgestelde vragen

Steck ligt aan de noordkant van Utrecht, op de Gageldijk net buiten Overvecht. Je kunt makkelijk bij Steck komen met de fiets of auto. Als het OV je voorkeur heeft, kun je ook uitstappen bij bushalte Vulcanusdreef. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar Steck.

Via deze link vind je een routebeschrijving van je huidige locatie naar Steck!

Jazeker. Steck moet voor iedereen toegankelijk zijn! We hebben ook een rolstoel beschikbaar om te lenen tijdens je bezoek.

Ja zeker, dat vinden we zelfs gezellig! Wel vragen we je om je viervoeter aan de lijn te houden. Op de dierenafdeling hebben we een gratis hondenwasserette. 

Je kunt bij Steck betalen met debet- en creditkaarten zoals V PAY, Maestro, VISA en MasterCard. Contant betalen is ook geen probleem. Je kan natuurlijk ook betalen met de Steck-cadeaukaart!

Let wel: deze betaalmogelijkheden gelden voor de kassa van Steck. Bij de partners op het terrein is dit niet overal hetzelfde. De medewerkers van de partners helpen je uiteraard graag verder.

Alle aankopen bij Steck kunnen bezorgd worden. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van de aankoop en je adres. We helpen je natuurlijk graag. Vraag vooral een van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Onbeschadigde en ongebruikte producten kunnen worden geruild of geretourneerd binnen 14 dagen na aankoop, met de originele kassabon. 

Planten en koopjeshoek-producten zijn uitgezonderd. 

Zeker! Kijk vooral eens naar de mogelijkheden bij tuincafé Noordertuin. Daar kun je op het terras al heerlijk zitten met een groep, maar ze hebben ook een afgesloten ruimte met allerlei extra mogelijkheden. Perfect voor een wat grotere vergadering of brainstormsessie!

Interesse om zelf iets te organiseren bij Steck? Neem contact met ons op, voor mooie initiatieven en idee√ęn staan we altijd open.