Vacature: vroege vogel

Ben je gepassioneerd door de natuur en sta je graag vroeg op? Wij hebben de perfecte baan voor een ochtendmens met een groen hart! Tuincentrum Steck, gelegen in het levendige Utrecht Overvecht, is op zoek naar een enthousiaste Vroege Vogel die ons team komt versterken.

Medewerker Frans van Oostveen van tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht staat tussen buiten tussen de tuinplanten te werken

Wat ga je doen?

Als onze Vroege Vogel begin je de dag voordat de deuren officieel openen. Je hebt de unieke kans om in alle rust onze planten te verzorgen en klaar te maken voor een nieuwe dag. Je werkzaamheden omvatten het water geven, snoeien en het algemene onderhoud van de planten. Je zorgt ervoor dat ze er op hun best uitzien en geeft ze de liefde die ze nodig hebben om te floreren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die:
  • Een passie heeft voor planten en natuur.
  • Zelfstandig kan werken en initiatief neemt.
  • Betrouwbaar en toegewijd is in het onderhouden van onze plantencollectie.
Op een tafel staat een Monstera Deliciosa, een meisje dat in een tuinbroek aan tafel zit houdt een blad voor haar gezicht
Met een roze gieter worden verschillende planten in een vensterbank water gegeven

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkplek in het groenste tuincentrum van Utrecht.
  • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur je sollicitatie dan z.s.m.naar werken@steckutrecht.nl  t.a.v. Ronald van Aken. Ook voor vragen kan je op dit mailadres terecht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Decoratieve scheiding