Vacature: stagiair(e) communicatie & marketing

Steck Utrecht is in verandering. Van een ‘gewoon’ tuincentrum zoals het tientallen jaren is geweest, naar een plek waar je duurzaam en groen kunt recre√ęren. Zeker niet alleen een winkel, maar een groene bestemming waarbij ook het enorme gebied om de winkel heen een belangrijke rol speelt. Denk aan een ma√Įsdoolhof, een speelbos, een voedseltuin en de horeca.

Wij weten goed waar we mee bezig zijn. Maar de bezoeker van Steck moeten we nog veel vertellen. De communicatie is superbelangrijk. Want hoe zorg je ervoor dat klanten die verwachten bij een tuincentrum te komen, snappen dat er iets is veranderd? Hoe communiceer je alle duurzame initiatieven en ambities in en rondom de winkel? Wat is de beste manier om Steck op social te laten zien zodat de boodschap ook overkomt? Hoe trekken we meer klanten naar onze winkel en naar het gebied?

Daar kom jij in beeld. We zoeken een stagiair die meedenkt en -werkt aan deze communicatiekant van dit project. Ben jij de student die hier zin in heeft? Wil je echt meewerken, van betekenis zijn en zeker niet alleen koffie halen (al is de koffie hier wel heel goed)? Laat dan meteen van je horen!

Periode is in overleg.

Waar je komt te werken:

Steck is een Groene Stadsoase in wording. 
Naast een tuincentrum, is Steck ook een groene stadsoase met een missie. Onze missie is om alle Utrechters (en niet-Utrechters) Groen te laten denken en te doen.

Steck is¬†een plek om gewoon lekker tussen het groen rond te hangen en te genieten. Dat doen we als tuincentrum, maar ook met alle andere bewoners op ons gebied. Dat zijn bijvoorbeeld pluktuin Glitter Gladiool en biologische kwekerij Stekkers. We organiseren workshops, hadden dit jaar voor het eerst een ma√Įsdoolhof en deze winter ligt er een ijsloze schaatsbaan.¬†

Voor Steck in het algemeen, maar ook de evenementen in het bijzonder, moeten communicatieplannen worden gemaakt, originele invalshoeken worden bedacht en leuke dingen worden georganiseerd. Dat doen we graag samen met onze stagiairs.

Wat je gaat doen:

Als stagiair ben je bij Steck echt onderdeel van het team. Je krijgt de verantwoordelijkheid die je aankunt en we helpen je waar nodig of waar je behoefte aan hebt. Natuurlijk krijg je  ruimte om ook schoolopdrachten te maken en eigen invulling te geven aan je stage. Zo heb je  aan het einde van je stageperiode echt iets geleerd en gedaan.

Je taken binnen deze stage:

 • Communicatieplan schrijven
 • Meedenken over de communicatiestrategie
 • Communicatie uitvoeren
 • Teksten schrijven
 • Meedenken over de programmering
 • Meewerken aan de organisatie van evenementen

Wat jij meeneemt:

 • Uitstekend taalgevoel
 • Sociaal sterk (oftewel, gewoon gezellig)
 • Duurzame ambities
 • Organisatorisch handig
 • Gezellig
Schaatsen bij Steck

Wat wij bieden:

Een gezellig klein team waarin veel kan. Je zult zelfstandig aan de slag gaan, maar zeker ook begeleiding krijgen. Als wat jij bedenkt goed is, kan de uitvoering snel volgen. Daarnaast bieden we je natuurlijk ook een stagevergoeding.

Interesse?
Stuur je sollicitatie dan z.s.m.naar arnout.baas@steckutrecht.nl  t.a.v. Arnout Baas. Ook voor vragen kan je op dit mailadres terecht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Decoratieve scheiding