Utrechtse kerstartikelen

Als je in Utrecht woont, mag een domtoren in je kerstboom natuurlijk niet ontbreken! Bij Steck vind je een uitgebreid assortiment aan Utrechtse kerstartikelen. Of wat dacht je van een kaars in de vorm van de Dom? Van dompoppers (openers), bekers en sleutelhangers tot kaarsenhouders en kerstversiering. Leuk om je eigen huis mee te versieren, of als cadeau voor een stadsgenoot.

kerstbal in de vorm van de domtoren op de kerstshow van tuincentrum Steck Utrecht
Domtoren kerstballen van De ballen uit Utrecht bij tuincentrum Steck

De ballen uit Utrecht

Versier je kerstboom met domtorens in alle kleuren. De kerstdecoratie van De ballen uit Utrecht is vrolijk en vertrouwd. Naast losse, glanzende domtorenhangers en een domtorenpiek maken ze kerstballen met een domtorentje erin of in 030-vorm.

Domtoren kersthangers en sleutelhangers

De domtorenhangers van Marks voor in de boom of aan je sleutelbos worden 3D geprint met materiaal van aardappel- en maïszetmeel. Gewoon hier in Utrecht. Een duurzame keuze dus! De hangers zijn 9 centimeter hoog en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

kerstbal in de vorm van de domtoren op de kerstshow van tuincentrum Steck Utrecht
Kaarsen in de vorm van de Dom bij tuincentrum Steck Utrecht

Domkaarsen

Ook al zo’n mooi lokaal product. De prachtige kaarsen in de vorm van de Dom werden al in 1982 voor het eerst gemaakt door Utrechter Ruud Snel. Ze zijn er in allerlei maten en kleuren.