Uitnodiging informatieavond toekomstplannen Steck

Woon je in Utrecht Overvecht of de omgeving van Steck? Of volg je om andere redenen de ontwikkelingen van Steck? 
Tuincentrum Steck nodigt je van harte uit voor de informatieavond op woensdag 20 september aanstaande. Op deze avond nemen we je mee in de toekomstplannen van Steck.  

Wat kan ik verwachten op de informatieavond? 

Je krijgt op deze avond informatie over de ontwikkelingen bij Steck. Onderwerpen als: welke veranderingen zijn er al geweest? Wat zijn de plannen voor de komende jaren? Hoe gaat het gebied veranderen? Hoe gaat dat in zijn werk?  

Heb je zelf (andere) vragen over de plannen van Steck in jouw buurt? Tijdens de informatieavond krijg je de ruimte om je vragen te stellen. Ook horen we graag waar je enthousiast over bent of kritisch tegenover staat en of je zelf ideeën hebt voor de omgeving. 

Vroeger en nu

Steck is sinds de oprichting in 2020 al behoorlijk veranderd. Van Tuincentrum Overvecht groeide Gageldijk 3 uit tot een groene plek waar je meer doet dan winkelen. Zo kwamen er partners op het buitenterrein, zoals De Voedseltuin, pluktuin Glitter Gladiool, de Clique en Kwekerij Stekkers. 

Toekomst

De komende jaren wil Steck het hele gebied rond het tuincentrum verder ontwikkelen. Het wordt een nog levendiger plek waar je kunt winkelen, verblijven, ontmoeten en ondernemen. Er zijn plannen voor nieuwbouw van het tuincentrum, een groene broedplaats en een hotel en restaurant in een parkachtige omgeving in verbinding met het Noorderpark. Alle toekomstplannen staan in het teken van de missie van Steck: heel Utrecht groen denken én doen.  

Zien we je dan (en neem je de buren mee?)? 

Waar

Tuincafé Noordertuin bij Steck 
Gageldijk 3
3566 ME Utrecht

Wanneer

Woensdag 20 september 2023

Van 19.00 uur tot 21.30 uur. 
Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor een rondleiding op het terrein van Steck.
Om 20.00 uur start de informatieavond over de toekomstplannen.
Je kunt ook alleen naar het tweede deel van de avond komen.