TUINMEUBELS

Zoek je een schattig tuinbankje dat precies op je balkon past? Of pak je liever groots uit met een complete loungeset die je tuin hĂ©lemaal af maakt? Op de tuinmeubel afdeling van Steck vind je tafels, loungesets, parasols en meer om  jouw buitenruimte om te toveren tot jouw lievelingsplekje.

Kijk als je je zoektocht thuis wilt beginnen eens op de website van Timmermans Tuinmeubelen. Daar vind je het hele assortiment en zie je welke meubels in onze showroom staan.

Alles voor je tuin en balkon

Op zoek naar een nieuwe tuinbank, parasol, tuintafel, of loungeset? Op de tuinmeubel afdeling van Steck vind je een ruim assortiment tuinmeubels: complete tuinsets, loungesets, parasols, tuinhaarden, tuintafels, ligbedden en accessoires. Omdat het belangrijk is dat je tuinmeubelen lang mee gaan kiezen we voor de beste materialen. Daarom vind je tuinmeubilair van teakhout, hoogwaardig aluminium, Sunbrella® stof, natuursteen, rvs, wicker en meer. 

Ons tuinmeubelassortiment bieden we aan in samenwerking met Timmermans Tuinmeubelen. Dit Limburgse familiebedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring en samen zorgen we voor een fraai assortiment, met topmerken als Bon Dia Outdoor Living, 4 Seasons Outdoor, Taste, Platinum en Madison. Doordat Timmermans Tuinmeubelen grootschalig inkoopt betaal je nooit te veel en kun je rekenen op een spoedige levering.

Kom vooral eens proefzitten in de Noorderkas! Onze medewerkers helpen je graag en nemen uitgebreid de tijd, van de eerste oriëntatie tot de thuisbezorging.

Kijk als je je zoektocht thuis wilt beginnen eens op de website van Timmermans Tuinmeubelen. Daar vind je het hele assortiment en kun je ook zien welke meubels in onze showroom staan.