Tuinmeubels

Zoek je een schattig tuinbankje dat precies op je balkon past? Of pak je liever groots uit met een complete loungeset die je tuin hélemaal af maakt? Bij Steck vind je tuinmeubels die jouw buitenruimte omtoveren tot jouw lievelingsplekje. Laat de zon maar komen!

Wat vind je op onze tuinmeubelafdeling?

Ons tuinmeubelassortiment wordt verzorgd door Timmermans Tuinmeubelen, een familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar ervaring heeft in het bij elkaar brengen van fijne meubels die lang meegaan. Het zorgvuldig geselecteerd assortiment vind je achter in de winkel, in de Noorderkas. Daarnaast werken we met lokale makers die tuinmeubels of buitenaccessoires op maat kunnen leveren. We trappen af met de handgemaakte vuurschalen, gevelbanken en pizza-ovens van Breed Metaal. Komend jaar zal het ‘verantwoorde’ aanbod worden uitgebreid met andere ondernemers en producten. 

Tijdens openingstijden ben je vrij om tussen al het moois te komen snuffelen. Heb je een vraag over ons tuinmeubelassortiment? Neem dan contact op via de mail info@steckutrecht.nl

Onze partners

Tuinmeubel Steck

Timmermans heeft prachtige banken en loungesets van hoogwaardig materiaal, die ook nog eens heerlijk zitten. Ook vind je hier tuintafels, ligbedden, parasols, prachtige buitenkleden en alles wat je maar nodig hebt voor je terras of balkon. Shoppen kan op locatie bij Steck, waar je, terwijl je je heerlijk neervlijt, direct ook deskundig advies inwint. Als je liever thuis vanaf je eigen bank tuinmeubels shopt, dan kun je ook meteen een kijkje nemen in de webshop van Timmermans. 

Bram de Rooij houdt van staal en werkt het liefst de hele dag met zijn handen. Met zijn bedrijf Breed Metaal ontwerpt en maakt hij stoere, robuuste producten van staal.

We verkopen zijn toffe gevelbank, gemaakt van Nederlands eikenhout, zijn befaamde pizza-oven en hartverwarmende vuurschalen. 

Tuinmeubel Steck
houtpost_logo

De ontwerper van de prachtige pergola’s bij de ingang van Steck maakt ook stijlvolle tuinmeubels van duurzaam hout. 

Zoek je een bijzonder bankje voor in je tuin of op je balkon, kom dan de handgemaakte tuinbanken van Houtpost bekijken in de Noorderkas.