Trouwboeketten in Utrecht

Modern trouwboeket in handen van bruid op bruiloft in Utrecht in 2023

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Bij Steck in Utrecht heb je ruime keuze aan trouwboeketten en bruidswerken zoals bruidegomscorsages. Er is van alles mogelijk. Onze medewerkers van Oogst en Glitter Gladiool denken met je mee over de vorm, samenstelling en kleur van je bruidsboeket op een van de mooiste dagen van je leven.

Trouwboeket in alle stijlen, vormen en kleuren

Je vindt bij Steck altijd een trouwboeket dat helemaal bij je past. Met bloemen uit het seizoen. In welke vorm, kleur en stijl dan ook. Van het klassieke Biedermeier bruidsboeket en plukboeket, tot een waterval bruidsboeket of druppel trouwboeket. Een groot of een klein trouwboeketje. Net wat je wilt.

Trouwboeket van Oogst op bruiloft in Utrecht
Silka Zijdebloemen Steck Utrecht Oogst

Droogbloemen en zijdebloemen

Houd je meer van een bruidsboeket van droogbloemen of zijden bloemen? Ook daarvoor kun je bij Steck terecht. Je trouwboeket is dan een blijvende herinnering aan je bruiloft. 

Liever een trouwboeket van verse snijbloemen en wil je die bewaren? We drogen je trouwbloemen na je bruiloft graag voor je.

Bestellen en bezorgen

Wil je je boeket op maat bestellen? Alles is mogelijk. Kom langs in de winkel of vul dit formulier in. Dan gaan we met jou aan de slag om een boeket te maken dat jouw droomdag compleet maakt.