groeiende stad

Steden worden steeds groter en voller. Door de natuur de ruimte te geven houden we het ecosysteem in balans. Want een stad is ook natuur: het is een bijzondere biotoop waar mensen, dieren en planten samenleven. En jij kunt bijdragen aan dat ecosysteem! Voor jezelf en voor al dat andere kostbare leven.

Door in je tuin de tegels door planten te vervangen, je balkons en daken te vergroenen en/of geveltuinen aan te leggen, help jij samen met vele anderen mee aan een leefbare stad. Want groen in de stad verkoelt, voorkomt wateroverlast, stimuleert de biodiversiteit, verbetert de luchtkwaliteit én mensen worden er blij van.

Meer over dit thema

Tuinklusjes voor oktober

De medewerkers van Steck weten een heleboel van planten en tuinieren. In de winkel geven ze graag tips, die ook búiten de winkel een boel waard zijn. Die willen we je niet onthouden! Hieronder geven Gert en Christian (van onze buitenplanten) hun beste tuintips voor de herfst.

Lees verder »

IN HET KORT

Groeiende stad

Door de natuur de ruimte te geven in steden houden we het ecosysteem in balans.

Groen in de stad verkoelt, voorkomt wateroverlast, stimuleert de biodiversiteit, verbetert de luchtkwaliteit en maakt mensen blij.