STECK DIER

Op de dierenafdeling van Steck vind je van alles voor je trouwe viervoeter,¬† speelse maatje en je vliegende vriendjes. Ben je meer ge√Įnteresseerd in het helpen van het leven in je tuin? Bekijk dan ook eens onze themapagina Kostbaar Leven.

Voor ieder dier wat wils

Op de dierenafdeling van Steck vind je alles voor je hond, kat, konijn, knaagdier, kip, vis en paard. Daarnaast hebben we natuurlijk ook het assortiment om het leven in je tuin een handje te helpen, van tuinvogels tot eekhoorns en egels. Behalve gewoon dierenvoer vind je ook producten, zoals natvoer, supplementen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar dierenvoeding, speeltjes, vetbollen of vogelhuisjes, bij Steck Dier ben je op je plek. De producten van Steck dier worden geleverd door merken als Vitalstyle, Edgard & Cooper, Yarrah en Eukanuba.

Steck Dier blogs

Bij Steck Dier vind je deze merken:

Hondenvoer

Honden speeltjes

Honden verzorging

Kattenvoer

Kattenbak

Kip

Konijn, cavia en hamster

Paard

Puppy & kitten

Supplementen

Vis

Vogel

OVER STECK

Tuincentrum in Overvecht
Steck is een tuincentrum aan de rand van Overvecht. In de kassen van Steck vind je alles voor jouw dieren, tuin, balkon of woonkamer. Van tuinplanten en kamerplanten, binnen- en buitenpotten, tot tuinmeubelen en gereedschap. 

Groene stadsoase
Naast een tuincentrum, is Steck ook een groene stadsoase. Een plek om gewoon lekker tussen het groen rond te hangen en te genieten. De verbinding met de natuur moet terugkomen in onze drukke levens. Planten zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, we voelen ons ook goed bij al dat groen. Planten vertragen, inspireren, behoren tot de belangrijkste basiselementen uit het leven. We kunnen niet zonder.

Daarom willen we graag dat Utrechters (en niet-Utrechters) hun planten beter leren kennen. Niet als leuk decorstuk in huis of in de tuin, maar als een levend iets dat voor ons zorgt. Wij zorgen voor planten, planten zorgen voor ons. Zo simpel is het. In onze tuinen kunnen we dat breder trekken: door bijvoorbeeld regenwater af te vangen en de tuin aantrekkelijk te maken voor insecten kunnen we bijdragen aan het oplossen van het klimaatprobleem.

Plantenliefde
Via onze makers en partners, blogs, workshops en expo’s hopen we onze plantenliefde en -kennis door te geven. We geven tips over klimaatvriendelijk tuinieren, over de verzorging van planten en de inrichting van je balkon. En dat proberen we zo verantwoord mogelijk te doen, met oog voor lokaal, circulair en biodivers.

De partners van Steck
Laat je inspireren door onze partners, die allemaal ook groen denken en doen. Bij Steck vind je een tuincaf√© met de beste koffie en heerlijkste lokale producten, een voedseltuin met oogst van Overvechtse bodem en een pluktuin waar je ‚Äės zomers je eigen boeket samenstelt. Ook zit er achter op het terrein een kwekerij van vele soorten eetbare planten voor in je tuin of op je balkon en een circulaire bio-grondstoffenservice.¬†