Workshop - Modulaire oorbellen maken

Maak zelf opvallende oorbellen van duurzaam materiaal, die je op veel verschillende manieren kunt dragen

Datum
18 mei 2024

Tijd
14:00-16:00

Toegang
49 euro

Locatie
Expo ruimte in Steck

Tijdens de workshop modulaire oorbellen maken leer je van Moniek van Studio Lanterfant alles over hoe je zelf een paar oorbellen kunt cre√ęren van duurzaam materiaal.

Wat ga je doen?
In deze 2 uur durende workshop ga je zelf aan de slag met het samenstellen en ontwerpen van jouw oorbellen door uit verschillende onderdelen te kiezen. Deze kun je beschilderen, schuren, oli√ęn, of wat jij maar wilt. Je mag daarbij 4 onderdelen per oorbel kiezen om extra veel opties te hebben voor het dragen van jouw modulaire oorbellen. Zo heb jij heel veel oorbellen in √©√©n. En kun je elke dag creatief zijn en jouw oorbellen matchen bij jouw outfit. Je gaat na afloop uiteraard met je eigen creatie naar huis!

Er is ook de optie om een modulaire ketting te maken met 6 onderdelen.

Overige informatie

De workshop is van 14.00- 16.00 uur. 

Extraatje! Alle deelnemers van de workshop krijgen 10% korting op het assortiment van Steck.

Over Moniek - Studio Lanterfant

Moniek voelt zich al sinds jonge leeftijd een maker in hart en nieren. Vol fantasie en enthousiasme stortte ze zich op allerlei projecten. Daarom besloot ze de opleiding Product Design te volgen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Jaren later, toen Moniek op zoek was naar sieraden in haar eigen stijl die ook nog eens duurzaam waren, bleek dit lastig te vinden. Zo is Studio Lanterfant ontstaan: een label met prachtige ontwerpen, zowel van buiten als van binnen.

De modulaire collectie bleek ook perfect om workshops mee te geven, zodat mensen samen creatief bezig kunnen zijn en kunnen genieten van het maakproces.

Binnenkort bij Steck