Workshop - Eten uit je eigen tuin

Live inspiratie workshop waarin je de basis leert voor het aanleggen van een eetbare tuin met zowel (moestuin) groentes, kruiden als eetbare bloemen.

Datum
12 april 2024

Tijd
10:00-12:00

Toegang
25 euro

Locatie
Expo ruimte in Steck

Wat ga je doen?

Eten uit je tuin. Of het nu om een vierkante meter gaat of om een grotere tuin, een zonnige tuin of een tuin met schaduw, elke tuin heeft zijn eigen mogelijkheden. Diverse vragen komen aan bod, zoals: Hoeveel tijd kost een eetbare tuin? Wat moet ik als basis weten? Hoe zit het met de grond in mijn tuin en welke eetbare planten kunnen er groeien? Laat je inspireren, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn voor jouw eetbare tuin en je een start kunt maken.

Overige informatie

De workshop is van 10.00- 12.00 uur. Meer informatie vind je op:

Eten uit je tuin website
Eten uit je tuin facebook
Of mail naar info@etenuitjetuin.nl

Wil je naderhand lunchen of een kop koffie drinken? Dan kun je terecht in tuincafe Noordertuin, ook gelegen in Steck.

Extraatje! Alle deelnemers van de workshop krijgen 10% korting op het assortiment van Steck

Over Lianne van Beek

Ik wil graag mensen inspireren om van hun eigen voor- of achtertuin een eetbare tuin te maken. Dit is al 20 jaar mijn passie en door middel van workshops, cursussen (ook online) en individuele coaching leg ik uit wat de mogelijkheden zijn voor elke tuin. Via Yessie, eigenaar van de eetbare tuin kwekerij achter het tuincentrum, heb ik de stap gemaakt om in tuincentrum Steck workshops te gaan verzorgen. Het mooie is dat aansluitend een bezoek wordt gebracht aan de kwekerij, waar je eetbare planten kunt zien en kopen.

Binnenkort bij Steck