Zomerzin: Workshop - Een hittebestendig balkon in de Zomer

Hoe maak je je balkon hittebestendig? Maar ook, hoe zet je je balkon in bloei, niet alleen voor jezelf, maar ook voor bijen en vlinders?

Datum
22 juni 2024

Tijd
10:00-12:00

Toegang
25 euro

Locatie
Expo ruimte in Steck

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop leer je je hoofd koel te houden op het balkon. Want hoe maak je je balkon nou hittebestendig tijdens de warme dagen? Ook krijg je advies en tips over de juiste plantenbakken, de geschikte grond en de mogelijkheden van (automatisch) water geven. En welke (bloeiende) planten bestand zijn tegen de weersomstandigheden op een balkon/dakterras. Daarnaast ontdek je op welke manier je op een balkon bijen en vlinders voorziet van voedsel en een schuilplek.

Je gaat naar huis met veel inspiratie, kennis en een lijst met planten die specifiek geschikt zijn voor jouw balkon.

Overige informatie

De workshop is van 10.00- 12.00 uur. Wil je naderhand lunchen of een kop koffie drinken? Dan kun je terecht in tuincafe Noordertuin, ook gelegen in Steck.

Extraatje! Alle deelnemers van de workshop krijgen 10% korting op het assortiment van Steck.

Over Sabine - Groener Buiten

Ik, Sabine van Groener Buiten, ben een gepassioneerde ecologisch tuinontwerper en wil zoveel mogelijk mensen inspireren om het buiten groener te maken. Ook op een balkon/dakterras kun je de biodiversiteit vergroten door de juiste beplanting neer te zetten. Als je dan ook nog weet op welke (makkelijke) manieren je het onderhoud hiervan, zoals water geven, kunt doen, heb je er nog meer plezier van.

Binnenkort bij Steck