Workshop: Bloemschikken (om te verbinden)

Bloemschikken om te verbinden - aanmelden via mail

Datum
17 mei 2024

Tijd
10:00-13:00

Toegang
Via aanmelding

Locatie
Steck

Wat ga je doen?
Elke vrijdag van 10.00 – 13.00u organiseren wij diverse, seizoensgebonden, bloemschik workshops. Als dagbesteding, om te verbindenden en vereenzaming tegen te gaan.

Wat is ons doel?
Onze kracht en ervaring ligt in het maatschappelijk verbinden. Voorafgaand en gedurende de workshop leggen de deskundige bloemstylisten stap voor stap uit wat er gedaan gaat worden. Door de ervaring van onze bloemstylistes is er voldoende ruimte voor individuele begeleiding, hulp, maar ook ondersteuning in eigen creaties. Als deelnemer ga je gegarandeerd tevreden en voldaan met je eigen gecreëerde bloemstuk naar huis.

Tijdens onze workshops, waar de deelnemers voorop staan, werken wij met de beste materialen en hoogwaardige kwaliteitsbloemen. Vers en speciaal voor de workshop ingekocht.

Wat zijn de kosten?
Er zijn momenteel geen kosten voor deelname. Als je zonder afmelden niet aanwezig bent, dan kunnen we kosten in rekening brengen.

Hoe kan je deelnemen?
Er is geen ticketverkoop. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@flowers4business.nl.
Je wordt dan door ons uitgenodigd om deel te nemen.

Overige informatie
De workshop duurt van 10:00 tot 13:00u. 

Er is geen ticketverkoop. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@flowers4business.nl.
Je wordt dan door ons uitgenodigd om deel te nemen.

Over De workshopgever: Kimberly

Mijn naam is Kimberly en vanuit mijn eigen bloemen onderneming verzorg ik al jaren workshops voor ouderen die het leuk vinden om bij elkaar te komen.

In de samenwerking met DOK 030/ DOK Academie 030 willen we deze workshops uitbreiden en aanbieden aan meer mensen die het nodig hebben, vanwege vereenzaming en/of gebrek aan sociale contacten.

Binnenkort bij Steck