Vroeg Pieken: swing, schaats en shop

Speciale koopavond met 20% korting*, silent plantendisco, schaatsen en ijscoman Arthur

Datum

30 november 2023

Tijd

18:00 – 21:00

Toegang

Gratis

Locatie

Steck 

Vroeg Pieken is de speciale koopavond met gratis silent plantendisco, schaatsen en shoppen met 20% korting op het hele assortiment!* Wat je kunt verwachten? 

De kerstshow van Steck Utrecht
silent disco

Silent plantendisco

Of je nu van kerstliedjes, Top 40 meezingers, klassieke muziek of discoknallers houdt, kom dansen tussen de planten en kerstbomen! Zet een silent disco koptelefoon op en kies je favoriete kanaal uit de drie kanalen. Liever een ander kanaal? Je schakelt hier eenvoudig tussen. Shop en gooi je haren (en heupen) los waar dan ook in de winkel. Meezingen mag!  

Schaatsen met muziek

Schaatsen met All I want for Christmas van Mariah in je oren? Of dance je liever the night away met Dua Lipa op de schaatsbaan? Dat kan! Speciaal op deze koopavond schaats je met de lekkerste muziek op de gratis schaatsbaan. Schaatsen meenemen hoeft niet: die staan al voor je klaar.

Geen ijsbaan, wél (gratis) ijs!

Onze schaatsbaan is dan wel niet gemaakt van ijs, we zijn wél dol op ijs! In de vorm van de koude zoete lekkernij in een hoorntje welteverstaan. IJscoman en entertainer Arthur bouwt op deze koopavond bij Steck een feestje. Haal een heerlijk gratis ijsje bij zijn roze ijskar met tijgerprint.

20% korting

Piek nodig? Ook die shop je bij Vroeg Pieken. Mét korting: koop op deze avond alvast al je decemberaankopen. Dan ben je er vroeg bij. Je krijgt 20% korting op bijna alles bij Steck en Oogst!* Van planten en kerstversiering tot kerstbomen en dierenvoer. Als je daar niet van gaat dansen? 

* De 20% korting geldt niet op tuinmeubels en in tuincafé Noordertuin. Ook is er geen korting op korting. 

kerstshow bij Steck in Utrecht

Binnenkort bij Steck