Rondleiding nieuwe bijenstal Steck

In deze rondleiding laten imkers Rabia en Daniëlle je de stal van dichtbij zien

Datum

25 mei 2024

Starttijd

11:30

Locatie

Terras Noordertuin (bij Steck)
Op iemands jas, op de schouder, zitten een aantal bijen uit de bijenstal van de imker bij Steck Utrecht. Op de achtergrond is het groen van de pluktuin te zien

Bij-zondere rondleidingen door onze imkers

Altijd al gefascineerd geweest door bijen? Sluit je aan bij een van de rondleidingen door onze enthousiaste imkers Rabia en Daniëlle. Laat je meenemen op een boeiend avontuur in de wereld van de bijen, waarbij je deze prachtige insecten van dichtbij kunt bewonderen.

Tijdens de rondleiding kun je al je vragen stellen en alles te weten komen over het leven van bijen, hun belangrijke rol in onze natuur, en hoe wij ze kunnen helpen. Mis deze unieke kans niet om de magie van bijen van dichtbij te ervaren!

Over de nieuwe bijenstal

Op zaterdag 25 mei openen onze imkers Rabia en Danielle feestelijk de nieuwe bijenstal bij tuincentrum Steck. De opening is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Met de komst van maar liefst 60.000 bijen wil Steck niet alleen bijdragen aan de biodiversiteit, maar ook mensen dichter bij de fascinerende wereld van bijen brengen.
Imker Rabia opent een bijenkast om het bijenvolk los te laten in hun nieuwe thuis bij Steck Utrecht
Een vooraanzicht van bijenkast waar een hoop bijen in en uit klimmen van imkers Rabia en Daniëlle op het terrein van Steck Utrecht

SCHRIJF JE IN VOOR
de rondleiding

Binnenkort bij Steck