Gratis proeverij van boomgaard 's Lands Beste

Ontdek en proef de huisgemaakte producten van deze boomgaard

Datum
4 november 2023

Tijd
11:00-16:00

Toegang
GRATIS

Locatie
Oogst in Steck

Op zondag 4 november zal gedurende de dag een gratis proeverij plaatsvinden van boomgaard ‘s Lands Beste.

In de producten van ‘sLandsBeste zit het beste van het land: de gebruikte ingrediënten worden zoveel als mogelijk zelf geteeld en bewust ingekocht bij duurzame bedrijven.

In de producten worden nooit conserveermiddelen en geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat alle producten puur van smaak zijn. 100% natuurlijk.

Kom op zondag 4 november lekker proeven, ontdekken en laat je verrassen door ‘s Lands Beste.

Hoe is ‘s Lands Beste ontstaan?

Toen de oprichters van ‘sLandsBeste nog kleine jongens waren, liepen ze al met hun vader door de boomgaarden. Vader vertelde wat hij zag en liet zien wat er ieder seizoen gebeurde. Vooral de belofte van de bloesem aan de bomen in het voorjaar staat hen nog helder bij: elk jaar weer werd het mooiste en beste fruit verwacht. Zo werd het vak van fruit telen overgedragen van vader op zoon. 

Wat maakt ‘s Lands Beste zo bijzonder?

Voor de sappen van ‘sLandsBeste worden alleen de beste soorten fruit geteeld. Op het juiste moment wordt er geoogst en daarna wordt het fruit koel bewaard. Voordat het fruit wordt geperst, wordt het gesorteerd, gewassen en tot pulp vermalen. Van de pulp wordt vervolgens het sap geperst. Na het persen wordt het sap licht gefilterd. Omdat het licht gefilterd wordt, blijft er een restantje vruchtvlees achter. Het sap is puur natuurlijk sap, er wordt niets uitgehaald of toegevoegd.

De boomgaard, 's lands beste

Boomgaard ’s Lands Beste is een familiebedrijf, midden in de Flevopolder. Sinds 1967 wordt hier fruit geteeld. De oprichters wonen en werken in deze boomgaarden en maken hun producten tussen de bomen. Het bedrijf wordt gerund door inmiddels de tweede generatie.

Binnenkort bij Steck