Concert - Gluren bij de Buren

met de Joleen Zuidema

Datum
30 juni 2024

Tijd
13:45, 15:15 en 16:00

Toegang
GRATIS

Event
Gluren bij de Buren

Over Gluren bij de Buren
Op zondag 30 juni verandert tuincafe Noordertuin in Steck tijdelijk in een buurttheater. Singer songwriter Joleen Zuidema zal driemaal een optreden van 30 minuten verzorgen, en dit vindt plaats om 13:45, 15:15 en 16:00 uur. Je kunt de optredens bijwonen zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage.

Over Joleen Zuidema
Voor mooie luisterliedjes moet je bij Joleen Zuidema zijn. Eigen werk, maar ook Nederlandse en Engelse covers: voor deze editie van Gluren bij de Buren heeft ze de mooiste pareltjes uit haar repertoire voor jullie uitgezocht om even bij weg te dromen.

Overige informatie

Joleen Zuidema is te vinden en te beluisteren op Youtube

Settijden: 13:45, 15:15 en 16:00 uur.

Gluren bij de buren

Gluren bij de Buren is een amateurkunstenfestival dat in 2024 in 44 gemeenten verspreid over Nederland plaatsvindt. Tijdens de wintereditie worden lokale podiumkunstenaars in huiskamers geprogrammeerd en tijdens de zomereditie in tuinen. Alle optredens duren 30 minuten, vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 en zijn verdeeld over alle wijken van de gemeente. Een grote verscheidenheid aan disciplines is vertegenwoordigd. Bezoekers wandelen of fietsen van locatie naar locatie, zo maken zij kennis met buurtgenoten én lokaal talent. Er is geen entreebewijs nodig, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst. 

Het festival staat voor sociale impact, cultuurparticipatie en inclusiviteit. Gluren bij de Buren stimuleert blijvend sociaal contact en biedt een laagdrempelige manier aan bezoekers en deelnemers om buiten de sociale bubbel te treden. Daarnaast geeft Gluren bij de Buren lokale amateurpodiumkunstenaars de kans op te treden voor publiek, in de intieme en laagdrempelige setting van een huiskamer of tuin. Dit geeft ze de handvatten om actief te werken aan artistieke ontwikkeling, zonder wedstrijdelement of hoge kwaliteitseisen Het streven is om een programma neer te zetten dat een grote verscheidenheid aan mensen vertegenwoordigt en betrekt. 

Binnenkort bij Steck