Concert - Gluren bij de Buren

met de band BILLBUNKER

Datum
4 februari 2024

Tijd
12:00-17:00

Toegang
GRATIS

Event
Gluren bij de Buren

Over Gluren bij de Buren
Op zondag 4 februari verandert tuincafe Noordertuin in Steck tijdelijk in een buurttheater. De band Billbunker zal driemaal een optreden van 30 minuten verzorgen, en dit vindt plaats tussen 12:00 en 17:00 uur. Je kunt de optredens bijwonen zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage.

Over de band
De bovenzaal van Paradiso, Rabo Stage van TivoliVredenburg, De Helling… allemaal podia waar de Utrechtse band Billbunker al eens de planken uit de vloer heeft gespeeld. Hoewel ze met hun melodieuze rock graag plankgas geven, kunnen ze ook een “kampvuur”-gedaante aannemen. Semi-akoestisch blijven de nummers fier overeind staan!

Overige informatie

Billbunker is te vinden en te beluisteren op:

Facebook
Spotify
Youtube

Gluren bij de buren

Gluren bij de Buren is een amateurkunstenfestival dat in 2024 in 44 gemeenten verspreid over Nederland plaatsvindt. Tijdens de wintereditie worden lokale podiumkunstenaars in huiskamers geprogrammeerd en tijdens de zomereditie in tuinen. Alle optredens duren 30 minuten, vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 en zijn verdeeld over alle wijken van de gemeente. Een grote verscheidenheid aan disciplines is vertegenwoordigd. Bezoekers wandelen of fietsen van locatie naar locatie, zo maken zij kennis met buurtgenoten én lokaal talent. Er is geen entreebewijs nodig, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst. 

Het festival staat voor sociale impact, cultuurparticipatie en inclusiviteit. Gluren bij de Buren stimuleert blijvend sociaal contact en biedt een laagdrempelige manier aan bezoekers en deelnemers om buiten de sociale bubbel te treden. Daarnaast geeft Gluren bij de Buren lokale amateurpodiumkunstenaars de kans op te treden voor publiek, in de intieme en laagdrempelige setting van een huiskamer of tuin. Dit geeft ze de handvatten om actief te werken aan artistieke ontwikkeling, zonder wedstrijdelement of hoge kwaliteitseisen Het streven is om een programma neer te zetten dat een grote verscheidenheid aan mensen vertegenwoordigt en betrekt. 

Binnenkort bij Steck