Balkonverkiezing Steck: heb jij het mooiste balkon van Utrecht?

Stuur een foto in van je balkon en maak kans op een balkonpakket van € 75,00

Datum

11 april – 26 mei 2024

Heb je zo’n mooi balkon dat Romeo er zijn geliefde Juliet zou willen toezingen? Is je balkon een bijenmagneet, plantenwalhalla of duurzaam ingerichte oase? Inspireer anderen en doe mee met de balkonverkiezing.   

Of je Utrechtse balkon nu een urban jungle op postzegelformaat is, bomvol staat met bloemen of juist maar één eyecatcher heeft: ben je trots op je buitenplek? Zet ‘m in de schijnwerpers. Maak er een foto van en stuur die in!

Hoe doe je mee?

Stuur je balkonfoto in tot en met 26 mei 2024 in een e-mail naar communicatie@steckutrecht.nl. Zet in het onderwerp ‘Balkonverkiezing’. Geef in je e-mail ook je naam door en in welke wijk of plaats je woont. Schrijf er kort bij waarom je jouw balkon een fijne plek vindt en hoe je ervan geniet. Iedere inzender van de fotowedstrijd verklaart akkoord te zijn met de onderstaande voorwaarden.

Hoe worden de winnaars gekozen?

Vanaf 28 mei kiest de Steck-jury de twintig beste inzendingen uit. Die bewonder je daarna allemaal bij Steck. De bezoekers van Steck bepalen op basis van die foto’s welke drie balkons ze het beste vinden. Tot en met 10 juni kun je in de winkel stemmen op je favoriete balkon. Hoe? Pak een stemkaartje, vul in welk balkon jouw winnaar is en doe je stem in de stembus. 

Wat kun je winnen?

Ben je een van de drie winnaars? Gefeliciteerd! Je balkonfoto wordt extra groot geëxposeerd bij Steck. Zo inspireer je iedereen met jouw balkon. Ook krijgen de inzenders van de drie balkons met de meeste stemmen een balkonpakket ter waarde van € 75,00. Hiermee maak je jouw balkon nóg mooier, groener of duurzamer.

Voorwaarden Balkonverkiezing Steck

  • Je stuurt maximaal één balkonfoto in die je zelf hebt gemaakt.
  • Je foto is uiterlijk 26 mei 2024 bij ons binnen.
  • Je stuurt je foto digitaal in als bijlage. 
  • Het formaat van je foto is .jpg en minimaal 2MB. 
  • Je foto is liggend, scherp en zonder filter.
  • Op je foto staan geen personen of huisdieren. Vlinders, bijen en andere kleine beestjes mogen wél!
  • Je vermeldt je naam en de wijk waarin je woont, of de gemeente als je buiten Utrecht-stad woont bij je inzending. 
  • Je schrijft er kort bij waarom jouw balkon zo’n fijne plek is en hoe je ervan geniet.
  • Je geeft toestemming voor het gebruik van je foto voor de expositie in Steck. En voor promotionele en commerciële doeleinden, zoals de website en social media van Steck.
  • Winnaars krijgen per e-mail bericht in de week na 10 juni.