Datum
29-30 april

Tijd
Zaterdag 9:30-17:00
Zondag 10:00-17:00

Toegang
Gratis

Locatie
Steck

Balkonbakkenweekend

Een kleurrijke bloemenzee op je balkon? Steck maakt het je nu makkelijker dan ooit. Kom op zaterdag 29 en zondag 30 april naar Steck en laat je balkonbak vullen door ons. Hallo, balkonparadijsje!

Hoe het werkt

Je neemt je mooiste balkonbak mee óf koopt er een of meer bij Steck. Je vertelt ons waar je de bak wilt zetten op je balkon. Komt -ie in de schaduw of juist op een zonnige plek?

Wij vullen de bak voor je met hydrokorrels en bio aarde. Én met de mooiste planten die perfect passen bij je stekkie. Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen. Zo ben je dit weekend meteen klaar met de inrichting van je balkon. Makkelijk hè?

Op 29 en 30 april betaal je alléén voor de planten (en eventueel de bak of bakken) en niet voor het vullen. Daarmee bespaar je mooi €5 tot €10.

Omringd door geurende bloemen wordt buiten koffie drinken en borrelen nét een stukje gezelliger.

Zien we dit weekend in de tuinkas van Steck?

ympa

Op zaterdag wordt je geholpen door Luc, de oprichter van Ympa 

Het doel van Ympa: mensen dichter bij de natuur brengen door lokaal gekweekte planten aan te bieden die op een ethische en duurzame manier zijn gekweekt.

Alle planten met het ympa-label moeten aan bepaalde duurzaamheidseisen voldoen. Zo moeten ympa kwekers verantwoord omgaan met gewasbescherming, watergebruik, energiegebruik en de grond waarin ze kweken.

Wil je weten hoe ympakwekers zo duurzaam mogelijk kweken? Kijk op de website van Steck of ympa.

Op zondag staat er een medewerker van Steck voor je klaar.