Tijdens je bezoek aan Steck kun je vanaf nu ook neerploffen op het terras van Noordertuin. Je kunt hier genieten van allerlei smakelijks op je bord en in je mok. Noordertuin ‘voedt Utrecht van eigen bodem’. Dat betekent dat er zo veel mogelijk wordt samen gewerkt met lokale leveranciers. Goed eten hoeft namelijk niet van ver te komen. Sterker nog: groente, fruit en kruiden worden bijvoorbeeld verbouwd door Overvechters in De Voedseltuin bij het terras! Hoe lokaal kan je het hebben?

Terras geopend

Noordertuin is onlangs open gegaan met een klein to go menu met koffie van het Utrechtse Nordkapp Coffee, (on)kruidenthee van Wilder Land en een aantal (vegan) lekkernijen.
 
Noordertuin is een gloednieuwe horecaplek in Utrecht en is een gezamelijk initiatief van Triomf en Steck. Je kunt nu al komen proeven van onze koffie en thee in de Noorderkas. Kom je langs?
20210512 - Noordertuin Terras � ©Jeroen Soeterik - IMG_6553
20210512 - Noordertuin Terras � ©Jeroen Soeterik - IMG_6377

Gloednieuwe horecaplek

Noordertuin ligt achterin tuincentrum Steck aan de rand van het Noorderpark. Het groene terras van Noordertuin kijkt uit op een nieuwe moestuin van Voedseltuin Overvecht. Naast het terras en de moestuin wordt binnenkort ook de natuurspeeltuin geopend, een speelplek met zand, water, hout en klimbomen. Noordertuin wordt de ideale plek tussen het groen, voor een kop koffie in de zon, om aan te waaien na een wandeling of fietstocht in Noorderpark of natuurlijk tijdens je bezoek aan Steck. 

Vacatures

We zijn op zoek naar collega’s met een passie en liefde voor groen en eerlijk eten. Vakmensen die graag een uitdaging aangaan bij een groeiend bedrijf. En die weten van aanpakken. 

Noordertuin is op dit moment op zoek naar:
– all-round horecamedewerkers

Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij Noordertuin? Mail dan naar eva@noordertuin.nl

20210512 - Noordertuin Terras � ©Jeroen Soeterik - IMG_6607