Als je dan toch bij Steck bent, ga dan zeker even langs bij Noordertuin in de Noorderkas. Ze hebben een fantastisch terras! Je kunt hier genieten van allerlei smakelijks op je bord en in je mok. Noordertuin ‘voedt Utrecht van eigen bodem’. Dat betekent dat er zo veel mogelijk wordt samen gewerkt met lokale leveranciers. Goed eten hoeft namelijk niet van ver te komen. Sterker nog: groente, fruit en kruiden worden bijvoorbeeld verbouwd door Overvechters in De Voedseltuin bij het terras! Hoe lokaal kan je het hebben?

nieuwe lunchkaart

Van woensdag t/m zondag kun je ook lekker lunchen bij Noordertuin. De ingrediënten komen van dichtbij (sommige uit de moestuin waarover je uitkijkt) en zijn vegetarisch, biologisch en van de beste kwaliteit. Rozijnenbrood, een uitsmijter, soep, salades, pitabrood: voor ieders smaak is wat te vinden. Kom je proeven?

Bekijk de lunchkaart (wo t/m zo)

Bekijk de kaart met snacks (ma & di)

buitenterras

Het sfeervolle terras van Noordertuin kijkt uit op de moestuin van Voedseltuin Overvecht, die wordt bijgehouden door vrijwilligers uit de wijk.  Voor kinderen is er een zandspeelplaats, met een waterpomp en klauterbomen. Noordertuin is de ideale plek tussen het groen, voor een kop koffie in de zon, om aan te waaien na een wandeling of fietstocht in het Noorderpark of natuurlijk tijdens je bezoek aan Steck. En als het regent, dan vind je altijd wel een tafeltje in het ruim opgezette binnencafé! 

vacatures

We zijn op zoek naar collega's met een passie en liefde voor groen en eerlijk eten. Vakmensen die graag een uitdaging aangaan bij een groeiend bedrijf. En die weten van aanpakken. 

Noordertuin is op dit moment op zoek naar:
- medewerkers bediening

Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij Noordertuin? Mail dan naar team@noordertuin.nl