Start Vrienden van Steck: Feestelijke lancering van onze nieuwe klantenkaart

Dinsdag 4 juni was een feestelijke dag bij Steck! ‘Vrienden van Steck’ werd gelanceerd, de nieuwe klantenkaart waarmee je spaart voor mooie kortingen, gratis toegang tot evenementen en bijdragen aan goede doelen. De eerste klant die zich aanmeldde als Vriend van Steck werd extra in het zonnetje gezet met een taartje, en er werd confetti de lucht in geschoten om het moment te vieren.

Hoe werkt Vrienden van Steck?

Als Vriend van Steck spaar je voor elke euro die je bij Steck, Noordertuin of Oogst besteedt, één Steckie (punt). Bij aanmelding ontvang je bovendien meteen 100 Steckies als welkomstcadeau! Deze punten kun je inwisselen voor aantrekkelijke vriendenvoordelen.

Wil je meer lezen over hoe Vrienden van Steck werkt? Kijk dan hier. En ben je klaar om je aan te melden? Dat doe je hier.

Wil je ook profiteren van alle voordelen als Vriend van Steck? Meld je dan vandaag nog aan! Of je nu kiest voor de digitale of de analoge klantenkaart, je bent altijd welkom bij Steck om samen met ons te groeien en te genieten van alles wat groen is.