Vanaf 1 november bij Steck: gratis indoor schaatsbaan!

Schaatsliefhebbers opgelet! Kom vanaf 1 november schaatsen op de gloednieuwe schaatsbaan bij Steck. Gratis! Dat betekent: pootje over, rondjes schaatsen en pirouettes draaien in een sprookjesachtige sfeer. Veel schaatsplezier!

Schaatsbaan van kunststof

De overdekte schaatsbaan is ultramodern: het lijkt alsof je over echt ijs glijdt, maar je schaatst op kunststof. De baan is 10 x 16 meter, daar kun je best een paar fijne rondjes op schaatsen! De kunststofbaan is niet zo koud als echt ijs, wél veel duurzamer.

Gratis schaatsen en hulp-walvis te leen

Je schaatsen laat je lekker thuis, wel zo makkelijk. Je leent ze gewoon bij ons. Gratis. Ze staan bij de schaatsbaan vanaf maat 25 elke dag voor je klaar. Scherp geslepen en dagelijks van binnen ontsmet.  

Kun je tijdens het schaatsen wel wat hulp gebruiken? Schakel dan gerust een steuntje in: pak een gezellige hulp-walvis en laat je tijdens het schaatsen ondersteunen.

Koek en zopie

Zeg je schaatsen, dan zeg je koek en zopie. Plof neer bij tuincafé Noordertuin voor een kop warme chocomel, koffie en thee. En natuurlijk heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

Waar en wanneer

Je bezoekt de schaatsbaan tijdens de openingstijden van Steck van 1 november tot en met 31 december 2023. Je vindt hem in de tuinkas. Volg vanaf de ingang van Steck gewoon de route op de grond. Hier meld je je aan: scan de QR-code en laat je informatie achter.

Toezicht en veiligheid

Bij de schaatsbaan houdt een bedrijfshulpverlener van Steck toezicht. Wel schaats je op eigen risico. Jonge kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene de schaatsbaan op.

SCHRIJF JE IN VOOR
ONZE NIEUWSBRIEF

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.