Terugblik informatieavond toekomstplannen Steck

Vorige week onthulden we onze plannen voor de gebiedsontwikkeling rondom Steck. We kijken terug op een geslaagde avond. Wat waren er veel geïnteresseerden en belanghebbenden! De nieuwsgierigheid hing in de lucht. 

De avond begon met rondleidingen langs pluktuin Glitter Gladiool, Kwekerij Stekkers, het Maïsdoolhof, De Clique en de Voedseltuin. Wat een enthousiaste reacties! 

Na deze rondleidingen heette eigenaar Bob Scherrenberg alle aanwezigen hartelijk welkom in tuincafé Noordertuin. Hij en andere sprekers namen ons vervolgens mee in de plannen, ambities en dromen van Steck en het gebied eromheen voor de komende jaren. Alles in het teken van de missie van Steck: heel Utrecht groen denken en doen. In een notendop? Het gebied rondom Steck wordt een nóg levendiger plek waar je winkelt, verblijft, ontmoet en onderneemt. Van nieuwbouw van het tuincentrum tot een groene broedplaats en een hotel.

We zijn blij met en dankbaar voor de betrokkenheid van de aanwezigen bij de toekomstplannen van het gebied. Er was ruimte voor vragen, ideeën, zorgen en kritische noten. Zo werd het een interactieve en waardevolle avond. 

We kijken uit naar de volgende informatieavond! Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief