HI, WIJ ZIJN STECK

Deze mediakit is ontwikkeld om alle ins-and-outs rondom Steck met je te delen. Je vindt hier ons verhaal, huisstijl en andere belangrijke informatie.

STORYBOOK

Steck werkt hard aan de realisatie van een stadsoase waar iedereen samenwerkt aan het vergroenen van Utrecht. Met een compleet aanbod aan producten en idee√ęn. Waar tuincentrum, horeca, cultuur en natuur samenkomen.

We zijn al goed op weg. Steck wordt stapje voor stapje opgebouwd tot groene stadshub. Dat doen wij niet alleen. Benieuwd wat er al gebeurd is en waar we met elkaar naartoe gaan?

HUISSTIJL

Bij ons verhaal hoort ook een unieke visuele identiteit. Waarin ons hart voor de (lokale) natuur goed zichtbaar is, waarmee we een duurzame toekomst toegankelijk maken voor iedere (stads)bewoner. Met die opdracht heeft Door & Door Ontwerp onze huisstijl in 2021 gerealiseerd.

Hieronder kun je de logo’s, lettertype, iconen en andere visuele kenmerken van Steck downloaden.¬†

LICENTIE

De bestanden op deze pagina worden je ter beschikking gesteld onder een Creative Commons licentie. Het is toegestaan om de bestanden te delen en te verspreiden via eigen mediums onder de volgende voorwaarden:

– Vermeld altijd Steck Utrecht
– Commercieel gebruik is niet toegestaan
– Materiaal dat is aangepast t.o.v. het origineel mag niet worden verspreid.

Heb je vragen over Steck of twijfel je over het gebruik van onze materialen? Neem dan contact met ons op via communicatie@steckutrecht.nl. We bedanken je voor je interesse in Steck en hopen je snel op ons terrein te mogen verwelkomen.